Девочки, попробовала некоторые продукты ТМ J'erelia и мне очень понравилось качество продукции по вполне доступным ценам. Хочу предложить и вам попробовать.
J’erelia – це косметичний бренд з українським корінням. Уся продукція цієї національної торгової марки вироблена виключно українськими виробниками на потужностях українських заводів. J’erelia – це товари високої якості. Всі продукти бренда виготовляються з екологічно безпечної та натуральної сировини. Вся продукція сертифікована, має санітарно-гігієнічні висновки МОЗ України. J’erelia – це широкий та різноманітний асортимент товарів, розрахований на будь-який вік і стать. Це косметичні засоби для догляду за шкірою, тілом, волоссям. Продукти для здорового харчування, натуральні засоби для прання та прибирання дому.
Условия покупки: Скидка минус 10% от цен каталога. Т.е. Ваша окончательная цена = цена каталога*0,9. Кроме Цен, на которые скидка консультанта не распространяется. Для заказов более 450грн скидка 15% (Т.е цена сайта*0,85) Предоплата - 100% на карту ПБ Возврат только фабричный брак Обмена нет Раздачи - по воскресеньям на Металлургов. На время карантина возможно отправка Укрпочтой и новой почтой.
НАЛИЧИЕ!
1. Золотая маска-гель с гиалуроновой кислотой. Очень приятная консистенция. И после нее кожа приобретает очень свежий цвет и приятную шелковистость Цена 142грн
Хочу познакомить вас ещё с любимой серией моей свекрови. Это шампунь для волос и бальзам серии Золото Скифов. У нее окрашенные и осветленные волосы. И этот шампунь идеально подошёл. Волосы стали шелковистые, не лоснятся и перестали требовать ежедневной мойки.
Из текущего каталога хорошая акция на серию Олива. Містить Гідрованс, оливковий сквален, масло оливи.
Оливковий сквален - дуже ніжний компонент, що відновлює шкіру: насичує її киснем, повертаючи їй яскравий тон і здорове сяйво; розгладжує зморшки і тонкі лінії; сприяє збереженню вологи; пом'якшує та усуває лущення; захищає від вільних радикалів.
Зволожуючий комплекс Гідрованс – похідне від сечовини, він глибоко проникає в шкіру, забезпечуючи якісне зволоження; пом'якшує, розгладжує і заспокоює шкіру.