asd, моя племяха занимается один урок 45 минут, но проходят они парами, т.е. одно занятие 1,5 часа. В месяц таких занятий по 45 минут 22. Мне так сестра сказала.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Моя старша у поліглоті. Займається з 7 класу, зараз має С1, спілкується додатково з нейтівом по волонтерській програмі. Уроки два рази на тиждень по 1,5 години. + можна записатися на безкоштовний спікінг клаб.
_______________________________ Счастья много не бывает)))
Дякую всім, хто радив "Гаудеамус". Я спочатку засмутилась, коли дізналась, що вони онлайн, а не офлайн, бо хотіла, щоб дитина менше часу проводила за компом. Втім потім все ж таки вирішила спробувати. Вже третій тиждень син навчається. В цілому наразі мені все подобається. Сину спочатку не подобалось, що ще якісь домашки, окрім школи треба виконувати. Втім втягнувся, бачу по ньому, що і йому подобається)
А загалом дуже тішить, що вони і пишуть, і розказують тексти, і граматику чудово пропрацьовують
Natyska, це дуже важливо, коли є система і послідовність, в цій школі це точно є, і поки не буде відпрацювання нормального з однієї теми чи правила, вони не переходять до іншого. Є мовні школи і особливо приватні репетитори, які жодного дня не працювали в школі і взагалі не знають методику, і там може бути хаос, можуть стрибати з однієї теми на іншу без достатнього закріплення.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила