Итак, Вы теперь родитель школьника! Поздравляем, отныне в Вашей жизни и в жизни Вашего новоиспеченного школяра грядут большие перемены Давайте делиться впечатлениями об этом важном этапе жизни
Цікаво, оцих ботів зі старими реєстраціями форуму десь продають? Звідки вони вилазять з першим своїм повідомленням?
та щось таке собі. акк не прокачанний, за вийнятком дати реєстрації. де аватарка, де гарно заповнений профіль, де нормальний людський нік? нічому їх не вчать
У моих детей сегодня выходной . Критично сломался интернет у нас на центральной ветке. Мобильный дома не работает. . Сидят бедняжки, без учебы, без интернета... как жить?
Мені захопливу історію про комісію по фізрі доведеться перенести Малий спочатку готувався до чемпіонату Києва, потім травмував спину, тепер готується до України. Сказав, що недоречно зараз займатися цією брєдятіной, але і вчитель прийшов ненадовго до тями і поставив йому 8 Але знову ж таки, ненадовго, бо вже поставив 6 балів по футболу (син дуже недовго і достатньо давно навіть в Металурзі нашому тренувався, ну і питання - що ж там за нормативи, що дитина не може здати ) Так що почекаємо до травня
zuzunka, не встигли, то я так собі планувала. Взагалі, якщо ти не погоджуєшся з оцінкою за семестр (з будь-якого предмета), то процедура саме така - пишеться скарга на директора і створюється комісія. Але от не вчасно я почала про це все думати - поки виставили семестрові в малого розпочався сезон змагань, і якось всі нормативи перездавати нема бажання (от вчора вранці бігав на трені 7,5 км, сьогодні в ранці був прес та руки (шось масштабне, бо кряхтів як дід потім), ще й ввечері піде), ну от куди тут вписати фізру - не знаю Думаю, що якраз в травні (чи коли там зараз все закінчується в школі) буде як раз
inn4ik,світло дали.... Інтернет з'явився аж о 17:30!! Делали уроки вчера весь вечер Понятно, что за два дня накопилось . Андрюха пошел шляться... Анна рисовала... Больше всех расстроился дедушка.. бедняга, не знал чем занять себя .. И огород перекопал и виноград подрезал и дрова сложил