читаю ваши коменты и не знаю, радоваться мне или нет, от того что у нас все учебники, рюкзак просто капец не подъемный, ребенок жалуется, что тяжело тягать по этажам, особенно на 4. В нете забиваете класс и автора и все найдете Но когда их нет в наличии на руках, да это не удобно....
Класно, тепер би визначитися, куди скинути і що дати у школу : старий планшет, де разом з підручниками буде Купа комп‘ютерних ігор сина, чи мою електронну книгу, яка нова і недешева?
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Я тоже. Т.к. в планшете одни искушения. Но цены, конечно, сейчас, на книги не маленькие. А учитывая, что планшет у нас разбился уже в начале того учебного года заставляет задуматься.
_______________________________ Нет любви искренней, чем любовь к еде (с)
Я в пошуках недорогої електронної книги малому. Якщо маєте приклади - діліться!
маю приклад негативний. У відповідній темі вже лишала. і тут напишу. Купила ел книгу українського виробника Airdook. Є два віріанти її: дешевий приблизно 2500 грн і дорогий 8500 грн. Купила дешеву. У форматі PDF качаю і бачу, що сторінка ділиться на 4 частини. Щоб перейти на ліву нижню треба 2 рази натискати, якщо читаєш текст. Перегортається не швидко. На уроці працювати не підходить. Сдала її назад у магазин. У догорому варіанті такої проблеми не існує, та ще й малюнки кольорові, і все дуже файно, окрім ціни . Купили планшет недорогий, вийшов десь 3500 грн разом з чохлом і плівкой на екран. Діагональ 8 дюймів чи щось таке. Нічого зайвого в цьому планшеті немає. Для ігор є інший планшет у дитини.
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Спитала сина, чи хотів би мати електронну книгу замість важких підручників. О, каже, дай мені ще смартфон, щоб я вже з дошки фотографував домашнє завдання, а то писати в щоденник дооовго))
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.