Pussycat,я, навпаки, охолоджую бутерброди перед тим, як дати Сину. Зробила відразу як прокинулася, в холодильник на 30хв, потім в термокишеню рюкзака. З теплого лише чай в термосі. Хоча я не даю йому саме каші, те їсть В їдальні.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Моя в їдальні не їсть... тому їжі в школу даю багато.: судок двоповерховий: 1. Яблука порізані та морква 2. Бутерброди (домашній цз хліб) масло сир, іноді + пастіла або печиво І на обід :мінітермос з бульоном і термотарілка з локшиною або гречкою, або щось з омлетом; Іноді борщ. Замахалася вже якщо чесно... але ж вона на групу ходить
Если честно, я за питание в начальном звене. Горячее это очень хорошо. Мы сейчас ходим в первый класс. Дочка завтракает утром и ей достаточно до обеда в школе.