Site Logo

Текущее время: 20 апр 2025 05:14

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 123 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Для хорошего настроения
СообщениеДобавлено: 30 ноя 2016 22:45 
Незнакомка/мец
Цитата

ЗЖФ-зависима: 8 лет 9 месяцев 7 дней

Очки репутации: 0
Повысить репутациюПонизить репутацию
Классный раздел! Очень много смешных картинок и цитат))) Ухохатываюсь!!!!
Еще мне попался смешной сервис - рими України і рими до слів на генераторі рим http://rymy.com.ua/. Сайт работает с украинскими словами, но еще можно найти похожий сервис для русских слов. Оч интересно!

Профиль Отправить личное сообщение  

СообщениеДобавлено: 08 окт 2020 07:49 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 8 месяцев 11 дней
Семья: замужем
Детки: 2 деток
Медали: 16
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (3) Активный участник аукциона (2)
Благотворительная ярмарка (4) "Свято наближається" (3) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1)

Очки репутации: 973
10 смішних речей, які стаються з тобою кожної осені

1.Запалюєш одну декоративну свічку і пишаєшся, наче твоя квартира тепер схожа на атмосферні картинки в Pinterest.

2.Вирішуєш зробити красиву осінню фотосесію з листочками, але виходить не так, як в Instagram. А набагато недолугіше.

3.Надієшся залипнути за класним новим серіалом. Дивишся першу серію і нічогісінько не розумієш. Потім починаєш гуглити, натикаєшся на фанатські форуми.. Опа, а ось і зима.

4.Осінь – пора шапок. Всі-всі починають їх носити. Але це не страхує від ситуації “зачиніть вікно, дує” в маршрутці.

5. У квартирах включають опалення, і ти починаєш частіше вставати з дивану, щоб відкрити вікно, тому що жарко, або закрити, тому що холодно.

6.Вирішуєш, що в тебе алергія на дощі і закутуєшся в ковдрочку. А душ стає місцем, де можна погрітися.

7.Нарешті знаходиш в шафі теплу куртку. Надієшся знайти там сотню гривень з минулої осені, але знаходиш лише дірку, що залишилася з позаминулої, і маску, що залишилася з весни.

8.Тепер з твоїх вуст не злітає фраза про те, що необхідно схуднути до літа. Всі проблеми вирішує знайдена тепла куртка.

9.Легкий пчих колеги по роботі тепер не асоціюється з алергією, а малює в голові картинки з фільму “Зараза”.

10.Комунальники виявляються не готовими.

СообщениеДобавлено: 30 апр 2023 00:14 
Незнакомка/мец
Цитата

ЗЖФ-зависима: 1 год 11 месяцев 21 день

Очки репутации: 0
Зустрілись три давні подруги і хваляться одна одній, як кожна з них після свого весілля з чоловіком живе.

Перша:
— Я зразу ж після весілля сказала своєму чоловіку, що одяг прати йому не буду! Три дні його не бачила, а на четвертий день він прийшов з пральною машиною.
Друга:
— А я своєму сказала, що посуд не буду мити! Три дні його не бачила, а на четвертий прийшов з посудомийною машиною.
Третя:
— Ну, а я сказала, що не буду ні одяг прати, ні посуд мити, навіть їсти робити не буду! Три дні його не бачила, а на четвертий день на праве око почала бачити....

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 123 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9