Арсен Мірзоян (нар. 20 травня 1978, Запоріжжя) — український виконавець, автор усіх своїх пісень, учасник шоу «Голос країни», має характерний тембр та манеру виконання.
Початок Професійної музичної освіти не має. У 1998 році його запрошено до одного з «дворових» рок-гуртів. По тому — до гурту «Тотем», який — після різноманітних реформ та кількаразових змін складу — поступово перетворився у гурт «Бабурка». Саме з цим колективом взяв участь у фестивалях «Перлини Сезону» та «Червона Рута». На одному з них познайомився з Сашком Положинським, лідером гурту Тартак, який незабаром став ведучим проекту «Свіжа кров» телеканалу М1, головною метою якого був пошук молодих талановитих гуртів та виконавців. В одну із таких програм Сашко запросив Арсена разом із гуртом. Згодом, 2008 року, запросив взяти участь у фестивалі «Таврійські ігри» у складі власного гурту «Тартак», де Арсен замість Андрія Підлужного виконував пісню «Не кажучи нікому».
2008 року став фіналістом телевізійного проекту каналу ТНТ-Россия «Смех без правил».
Голос Країни У 2011 році став учасником шоу «Голос країни», пройшовши складні відбіркові етапи, та потрапив до прямих ефірів у складі команди Стаса П'єхи. На проекті серед учасників та організаторів проекту за Арсеном закріпилося звання «бунтаря». Посів четверте місце у фіналі. У фіналі «Голосу Країни» виконував авторську пісню «Ніч», яка згодом ввійшла в альбом під іншою назвою «Вагітні майбутнім».
Вихід першого альбому 30 листопада 2011 року відбулася презентація дебютного альбому «Ґудзики». Альбом складається з десяти пісень та бонус трека — пісні «Івана Купала» — авторської пісні Арсена, яку він виконує дуетом з Тонею Матвієнко.
Кто знаком с его творчеством? нравятся ли песни? Лично я с удовольствием слушаю и с нетерпением жду выхода его альбома "Гудзики"
Знакома с его творчеством, и немного, с ним лично , все-таки Запорожсталь не такая уж и большая Песни его очень нравятся, все без исключения. Он большой талант!!!
сегодня увидела его песню Бувай (вроде правильно запомнила) по М1. Большой умничка. Ему очень повезло попасть именно к Стасу. Я так понимаю Стас его продюсирует теперь?
Об Арсене по-моему слышно только в ЗП. где он? у парня ест талант: офигенный голос, харизма, умеет шутить. вот только поднимается он уже который год и все никак не может вырваться в Киев, на ТВ. раз в полгода засветится где-то и пропадает.так совсем можно о нем забыть
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
30 декабря состоялась презентация альбома "Пуговицы" (ориг. Гудзики). Но я пока не видела в ЗП этого альбома, его можно купить через сайт. Может кто видел в музыкальных магазинах?