Iren_Sky,нужно попробовать с тушёной тыквой. Я делала такие: "СЫРНИКИ С ТЫКВОЙ" . Смешала 2 крупных яйца и 8 ст л манки и оставила на 4 часа. Вечером добавила 150 гр мелко натертой тыквы, 1 кг домашнего жирного творога, 1/2 ч л соли, 3 ч л сахара, 1 пакетик ванильного сахара. Очень хорошо вымешиваем. Мокрыми руками формируем сырники, панируем в муке. Жарим на среднем огне, на смазанной сковороде. Перед переворачиванием, сверху сырники смазываем силиконовой кисточкой масло. Получаются вкуснейшие и очень нежные сырники.
NONA, вот по ссылке от Зажигалки есть такой рецепт:
цукаты
Інгредієнти: - Гарбуз 800 г - Цукор 500 г - Апельсин 1 шт. - Кориця паличками 1 паличка - Вода 0.5 ст. Приготування: Гарбуз чистимо від насіння, волокон і шкірки. Нарізаємо квадратними шматочками середнього розміру, складаємо в глибоку миску. 2. Засипаємо цукром. Ставимо миску в холодильник на ніч.За ніч цукор повністю розчиняється в соку, який виділяє гарбуз. Виходить цукровий сироп, що покриває шматочки гарбуза. 3. Апельсин добре миємо, насухо витираємо, нарізаємо шматочками, видаляємо кісточки. Складаємо нарізаний апельсин в чашу блендера.Збиваємо на високій швидкості до отримання однорідного пюре. 4. У каструлю зливаємо цукровий сироп з гарбуза, доливаємо воду, висипаємо апельсинове пюре, додаємо паличку кориці. Ставимо каструлю на вогонь і даємо нашій суміші закипіти. 5. У киплячий апельсиновий сироп всипаємо шматочки гарбуза. Акуратно перемішуємо, варимо на повільному вогні після закипання 5 хвилин. Знімаємо каструлю з вогню, повністю остуджуємо гарбуз у сиропі.Цю процедуру проробляємо ще 3 рази — доводимо до кипіння, варимо 5 хвилин, знімаємо з вогню, остуджуємо. 6. Після викладаємо шматочки гарбуза на пергамент для випічки. Ставимо в духовку підсохнути на 40-60 хвилин при 130 º C. 7. Обвалюємо цукати в цукровій пудрі з усіх боків.Складаємо в баночку і зберігаємо при кімнатній температурі. А гарбузово-апельсиновий сироп-джем можна використовувати для прошарку пирогів, тортів, як начинку для булочок і добавку в млинцеве тісто.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Здравствуйте! Нужна консультация. У нас уже на даче появился урожай тыквы сорт "Макаронный (Сквош)". Только у нас небольшое ЧП. Моя сестра оборвала часть урожая, привезла его домой и стала утверждать в начале, что меня производидель и продавец обманули и что это вовсе не тыква, что это обычные кабачки. Она так утверждала пока не начали с них готовить рагу. Вообщем рабобрались, что это действительно тыква только не совсем обычная. В не зрелом виде очень похожа на кабачки. Я правда не знаю будут ли они такие-же как на картинке. На пачке указано, что урожай необходимо будет собирать в августе-сентябре, а сейчас пока еще июль. Что нам делать с этими не дозрелыми тыквами? Что из них можно будет приготовить? Они же в холодильнике врят ли дозреют. А так же что лучше всего готовить со зрелями плодами, так как моя сестра не все их оборвала, только те, которые были самого большего размера, где-то около 16-17 см длиной?