Kapriz,да? А то я уже вешаюсь и стреляюсь тут ((( С некоторыми я могу в других приложениях общаться, но скайп для работы. Заказчики, авторы - все там
_______________________________ “My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.” Alice in Wonderland
в мене на комп'ютері працює як завжди, а на телефоні декілька днів тому схоже оновилася програма. новий кольоровий скайп мене всі ці спецефекти вже стомлюють
в мене на комп'ютері працює як завжди, а на телефоні декілька днів тому схоже оновилася програма. новий кольоровий скайп мене всі ці спецефекти вже стомлюють
Мене вони вже давно стомлюють, погано, ще не існує аналогів цьому жахливому Скайпу. Вайбер, ВотсАпп не годиться. Те, та не те. Групові чати, обмін файлами... Все незвично для роботи((((
_______________________________ “My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.” Alice in Wonderland
Кактуся,це, мабуть, більше питання звички. ТАк вже склалося що всі мої клієнти і автори в скайпі. Я навіть не знаю, чи можна встановити вотсапп на ноут, чи він тільки з телефону працює. В вайбері немає змоги редагувати вже відправлене повідомлення. І немає можливості процитувати співрозмовника. А в групових чатах це важливо. Коротше такі дрібниці, які наче і незначні, і значні водночас.
У меня скайп постоял и я его удалила. В итоге с теми, кто за границей общаюсь через вайбер или мессенжкр ФБ, не хотят они мне в скайпе писать)))
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Mummy-yammy, тільки сьогодні в робочому чаті обговорювали, і пришли висновку, що єдина альтернатива Скайпу - Slack. Що це таке і з чим його їдять - поки що не знаю.
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Minutka, очень удобен слек, юзаю уже около полугода, но это не альтернатива скайпу, для меня пока... Да, можно создавать беседы, компании и т.д., но у меня полно контактов в скайпе, которые нет надобности объединять в компании, и там столько уже по ним информации, что не представляю как от него можно отказаться... Хотя до недавнего времени скайпом не пользовалась лет 8, действительно просто для общения куда удобнее вайбер и т.д.
Mummy-yammy, тільки сьогодні в робочому чаті обговорювали, і пришли висновку, що єдина альтернатива Скайпу - Slack. Що це таке і з чим його їдять - поки що не знаю.
Ну я не знаю скільки повинно часу пройти, щоб всі перейшли. Я вже не кажу про те, що щоб повідомити про свій аккаунт в будь-якому новому додатку потрібно зайти в чортів скайп. А він не працює. Я вже дурію!!
Mummy-yammy, chacha, в нашому випадку ми шукали саме під робочі чати месседжер. Тобто всі співробітники б собі поставили і спілкувалися (це як що б таки перешли на нього). А як бути з клієнтами - поки що хз. Но у нас же ще є CRM-система, в якій ведуться усі проекти, і у крайньому випадку, завжди можна донести інформацію. Так що поки сидимо у Скайпі і чекаємо на покращення)))
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Уже как-то было со скайпом плохо, ничего, наладилось) и щас так будет я альтернативы не вижу тоже пока по личным делам - WhatsApp, вайбер чет глючный тоже стал, по работе только скайп
В вайбері немає змоги редагувати вже відправлене повідомлення. І немає можливості процитувати співрозмовника. А в групових чатах це важливо. Коротше такі дрібниці, які наче і незначні, і значні водночас.
Оо, все так. Я б була рада видалити скайп взагалі, проте він потрібен по роботі
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin