Час приготування: 2 ч. 0 хв Густий суп-гуляш, в якому багато м'яса, безсумнівно сподобається чоловікам. Дуже раджу приготувати цю страву на природі - в лісі, на дачі.
Опис приготування: ББограч - це казан, у якому готували цю страву. З часом назва пристало і до самого блюда. Рецптов приготування бограчу існує багато, пропоную вам один з варіантів. 2. М'ясо для бограчу вибираємо без кісток, але з сухожиллями. Для цього підійде лопатка або голяшка. Нарізаємо м'ясо шматочками середньої величини і кидаємо в котел. Весь час помішувати, щоб м'ясо не приставало до стінок казанка. 3. Чистимо цибулю та нарізаємо кільцями або півкільцями. коли з м'яса впоратися весь сік, додаємо до нього цибулю. 4. Чистимо моркву і натираємо на тертці. Додаємо в казан. Смажимо до м'якості. 5. Чистимо часник і солодкий перець, нарізаємо. Додаємо до м'яса солодку паприку і через хвилинку солодкий і гострий перець, часник, томат, спеції. Перемішуємо і доливаємо водою, щоб вона злегка покрила м'ясо. Тепер додаємо сіль, знову перемішуємо і тушкуємо практично до готовності. 6. Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо до м'яса. 7. Пробуємо на смак підливу, досолюємо, якщо потрібно. Додаємо нарізану зелень і дотушіваем до готовності. Потім даємо настоятися хвилин 15 і кличемо компанію до столу.
Призначення: На обід/На природу
Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі Блюдо: Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8 Перед вами простий рецепт приготування Бограч.Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки.
_______________________________ Женщина должна быть, как Солнце…Ожидаемой…Согревающей… Обжигающей…Испепеляющей…И просто быть яркойи красивой…
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3