Запорожский женский форум http://ladies.zp.ua./ |
|
Бограч - венегерское блюдо http://ladies.zp.ua./viewtopic.php?f=145&t=145279 |
Страница 1 из 1 |
Автор: | vitaminkabv [ 05 авг 2016 16:25 ] |
Заголовок сообщения: | Бограч - венегерское блюдо |
![]() Бограч Час приготування: 2 ч. 0 хв Густий суп-гуляш, в якому багато м'яса, безсумнівно сподобається чоловікам. Дуже раджу приготувати цю страву на природі - в лісі, на дачі. Опис приготування: ББограч - це казан, у якому готували цю страву. З часом назва пристало і до самого блюда. Рецптов приготування бограчу існує багато, пропоную вам один з варіантів. 2. М'ясо для бограчу вибираємо без кісток, але з сухожиллями. Для цього підійде лопатка або голяшка. Нарізаємо м'ясо шматочками середньої величини і кидаємо в котел. Весь час помішувати, щоб м'ясо не приставало до стінок казанка. 3. Чистимо цибулю та нарізаємо кільцями або півкільцями. коли з м'яса впоратися весь сік, додаємо до нього цибулю. 4. Чистимо моркву і натираємо на тертці. Додаємо в казан. Смажимо до м'якості. 5. Чистимо часник і солодкий перець, нарізаємо. Додаємо до м'яса солодку паприку і через хвилинку солодкий і гострий перець, часник, томат, спеції. Перемішуємо і доливаємо водою, щоб вона злегка покрила м'ясо. Тепер додаємо сіль, знову перемішуємо і тушкуємо практично до готовності. 6. Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо до м'яса. 7. Пробуємо на смак підливу, досолюємо, якщо потрібно. Додаємо нарізану зелень і дотушіваем до готовності. Потім даємо настоятися хвилин 15 і кличемо компанію до столу. Призначення: На обід/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти: Сало копчене - 100-150 Грам М'ясо - 1 Кілограм (яловичина, свинина або баранина) Картопля - 700 Грам Цибуля - 2 Штуки Морква - 2-3 Штук Перець солодкий - 2 Штуки Томатна паста - 3-4 Ст. ложок Часник - 2-3 зубчики Гострий мелений перець - 1 Щіпка Сухі приправи для гуляшу - 2-3 щіпок Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком) Зелень - 50 Грам (кріп, петрушка) Паприка солодка - 1,5 чайної ложки Кількість порцій: 6-8 Перед вами простий рецепт приготування Бограч.Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. |
Автор: | Djad [ 14 май 2019 21:02 ] |
Заголовок сообщения: | Re: Бограч - венегерское блюдо |
Вот мы то же такое любим . Только осталось попробовать приготовить на костре. |
Автор: | YanaSovushka [ 05 июл 2019 11:51 ] |
Заголовок сообщения: | Re: Бограч - венегерское блюдо |
А для чего сало нужно? |
Страница 1 из 1 | Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ] |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |