Запорожский женский форум
http://ladies.zp.ua./

Бограч - венегерское блюдо
http://ladies.zp.ua./viewtopic.php?f=145&t=145279
Страница 1 из 1

Автор:  vitaminkabv [ 05 авг 2016 16:25 ]
Заголовок сообщения:  Бограч - венегерское блюдо

Изображение

Бограч

Час приготування: 2 ч. 0 хв
Густий суп-гуляш, в якому багато м'яса, безсумнівно сподобається чоловікам. Дуже раджу приготувати цю страву на природі - в лісі, на дачі.

Опис приготування:
ББограч - це казан, у якому готували цю страву. З часом назва пристало і до самого блюда. Рецптов приготування бограчу існує багато, пропоную вам один з варіантів.
2. М'ясо для бограчу вибираємо без кісток, але з сухожиллями. Для цього підійде лопатка або голяшка. Нарізаємо м'ясо шматочками середньої величини і кидаємо в котел. Весь час помішувати, щоб м'ясо не приставало до стінок казанка.
3. Чистимо цибулю та нарізаємо кільцями або півкільцями. коли з м'яса впоратися весь сік, додаємо до нього цибулю.
4. Чистимо моркву і натираємо на тертці. Додаємо в казан. Смажимо до м'якості.
5. Чистимо часник і солодкий перець, нарізаємо. Додаємо до м'яса солодку паприку і через хвилинку солодкий і гострий перець, часник, томат, спеції. Перемішуємо і доливаємо водою, щоб вона злегка покрила м'ясо. Тепер додаємо сіль, знову перемішуємо і тушкуємо практично до готовності.
6. Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо до м'яса.
7. Пробуємо на смак підливу, досолюємо, якщо потрібно. Додаємо нарізану зелень і дотушіваем до готовності. Потім даємо настоятися хвилин 15 і кличемо компанію до столу.


Призначення: На обід/На природу

Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі
Блюдо: Гарячі страви


Інгредієнти:

Сало копчене - 100-150 Грам
М'ясо - 1 Кілограм (яловичина, свинина або баранина)
Картопля - 700 Грам
Цибуля - 2 Штуки
Морква - 2-3 Штук
Перець солодкий - 2 Штуки
Томатна паста - 3-4 Ст. ложок
Часник - 2-3 зубчики
Гострий мелений перець - 1 Щіпка
Сухі приправи для гуляшу - 2-3 щіпок
Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
Зелень - 50 Грам (кріп, петрушка)
Паприка солодка - 1,5 чайної ложки


Кількість порцій: 6-8
Перед вами простий рецепт приготування Бограч.Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки.

Автор:  Djad [ 14 май 2019 21:02 ]
Заголовок сообщения:  Re: Бограч - венегерское блюдо

Вот мы то же такое любим . Только осталось попробовать приготовить на костре.

Автор:  YanaSovushka [ 05 июл 2019 11:51 ]
Заголовок сообщения:  Re: Бограч - венегерское блюдо

А для чего сало нужно?

Страница 1 из 1 Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/