Девочки, встречали ли Вы Новый Год за границей? Если да, то где и когда? Какая развлекательная программа у Вас была? Обычно на Новогодние праздники стоимость поездок увеличивается - в какую цену Вам все это обошлось? Не разочаровал ли Вас зарубежный Новый Год? Или, может, Вы только планируете встречу Нового Года 2013 не в Украине?
_______________________________ Женщины могут все, просто некоторые стесняются. Я не совсем одета, если на мне нет улыбки... Amicus Plato, sed magis amica veritas (Аристотель)
N.B.! Девочки, для "спасибо", согласно Правил форума, есть кнопка поднятия репутации -
Якась глуха тема... Маю один єдиний досвід зустрічі нового року за кордоном. Це був Краків (Польща). Їздили з подругами, зустрічали на головній міській площі, пили гжанець, дивилися салют, слухали концерт, фотографувалися... Нічого особливого, але було дійсно весело і святково, не так як вдома. До речі, вдома новий рік настав на годину раніше, тому довелося зустрічати кілька разів. В готелі пропонували святкову програму, але навіщо? Хотілося бути серед людей. Пізніше поїхали в готель і там продовжили попойку. Це було кілька років тому, але я досі згадую з теплом... Вранці, пам'ятаю, влила в себе дві чашки кави залпом і поїхала на якусь екскурсію...