Компанія Run Ukraine – організатор бігової ліги України Run Ukraine Running League. Наша місія - промо та просування здорового способу життя, сприяння тому, щоб українці були по-справжньому здоровою і сильною нацією. Ми розглядаємо біг, як масове громадський рух, яке покликане покращувати якість життя і розвивати суспільство. Ми розробляємо нові й удосконалюємо існуючі послуги для того, щоб кожен учасник міг відчувати себе комфортно і отримувати максимальне задоволення від участі в змаганнях.
Компанія NewRun є професійним організатором спортивних змагань з марафону, напівмарафону та триатлону. Ми є організаторами забігів на 42 км, 21 км, 10 км, 5 км, естафету 4х5+1х6, 1 км і безкоштовні забіги для дорослих та дітей на 1 км, 500 м і 100 м. Всі забіги NewRun об’єднані в серію Гран Прі, яка дозволяє визначити кращих спортсменів серед учасників всіх старів. NewRun проводить старти в багатьох містах України. У тому числі в Полтаві, Черкасах, Сумах, Миколаєві, Чернігові, Житомирі та ін. містах. В стартах, організованих NewRun в 2017 році, взяло участь близько 6000 спортсменів з усіх куточків України, в 2018 році - більш ніж 7000 атлетів, в 2019 році заплановано участь більш ніж 1500 атлетів. Завдяки власному підрозділу NewRun Timer в складі команди NewRun, всі учасники отримують точні результати проходження будь-якої дистанції онлайн.
нееет, дыхалка не позволит Может пешком/ползком еще да
тебе, мой друг, нужно почитать/посмотреть, КАК правильно надо бегать, чтоб дыхание не сбивалось я по началу тоже выбирала не тот темп и дышала неправильно, и сдыхала уже через 1,5 километра, а сейчас могу даже в процессе подпевать музычке из наушников
Анастасія, нам надо Аленку вытащить на совместную пробежку)
Я уже представляю я бегу а за мной скорая (на всякий случай)
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Nochenyka писал(а):
Яка там дихалка? Ти ж танцюєш. От де дихалка потрібна.
Поэтому не все танцоры могут выдержать больше 2х минут жесткого танца, это нереально Извиняюсь за оффтоп: мы когдато 2,15 минут танцевали танце с девочками втроем. Так каждый раз после окончания, лежали как дохлики. После чего решили что нам уже пенсионный надо выдавать
tamila**, совершенно верно! Newrun выбрали новую дату для забегов, которые должны были состояться в конце апреля.
Доступные дистанции:
Марафон – 42,195 км Полумарафон – 21,0975 км Дистанция - 10 км Дистанция - 5 км Эстафета на 42 км «Командная Пятерка» - 5 км «Твой первый километр» - 1 км Детский забег - 500 м (дети 7-12 лет) Детский забег - 100 м (дети до 7лет)
Программа:
Субота, 26.06.2021: 12:00 – початок роботи пункту видачі стартових пакетів. 12:00- 22:00 - видача стартових пакетів на основні дистанції, дистанції-супутники, дитячі забіги. 15:45 - початок дитячих забігів, відкриття стартового коридору для учасників дистанції 100 м 16:00 – старт дистанції 100 м. 16:25 - відкриття стартового коридору для учасників дистанції 500 м 16:30 - старт дистанції 500 м 17:00 - нагородження призерів на дистанції 100 м та 500 м 17:30 – 18:30 – лекція-зустріч «Як підготуватися до марафону» Андрій Павелко, Максим Кривенко. 22:00 – закінчення роботи пункту видачі стартових пакетів. 22:30 - початок роботи марафонського містечка (перший периметр). 22:30 – початок роботи камер схову, роздягальнь 22:45 – розминка для учасників дистанції 1 км 22:50 – відкриття коридору для учасників дистанції 1 км 23:00 – старт дистанції 1 км 23:20 – нагородження переможців на дистанції 1 км 23:30 – відкриття «Нічний Нова пошта марафон Запоріжжя». 23:45 - відкриття входу до блоків стартового коридору для учасників «Нова пошта марафон Запоріжжя», дистанція 42 км, 21 км та естафет та розминка у стартовому коридорі.
Неділя, 27.06.2021: 00:00 - старт «Нічний Нова пошта марафон Запоріжжя». 00:20 - відкриття стартового коридору для учасників забігу 10 кілометрів. 00:25 - старт забігу 10 кілометрів. 00:40 – відкриття входу до блоків стартового коридору для учасників забігу 5 км та «Командна п'ятірка» 00:45 – старт забігу 5 км та учасників та «Командна п'ятірка» 02:30 – нагородження переможців на дистанції 21 км, та естафета 21 км, 10 км, 5 км. 04:30 - нагородження переможців на дистанції 42 км, естафета 42 км. 06:00 – закриття заходу «Нічний Нова пошта марафон Запоріжжя».
Гарантовані опції стартового пакету 2021 для дистанції 100 м: - Медаль фінішера; - Нагрудний номер; - Шпильки для кріплення номеру; - Камера схову; - Подарунок від партнерів; - Роздягальня; - Гід учасника; - Рюкзак; - Вода 0,5 л у стартовому пакеті; - Медичний супровід на трасі та фініші; - Пакет фінішера після фінішу; - Музичний супровід на трасі.
Девочки бегуньи, кто-то планирует попробовать свои силы в ночных забегах?
Я на море буду как раз На йоге пропускаю ночную сурью намаскар, а теперь ещё и марафон... Эээх
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Глянула, что 10км заканчивается около 2 ночи 27 июня, а в 4:00 я уже должна была бы быть на йоге...представляю, как бы я там ещё и после сурьи "умерла" на коврике