Приветик.Подскажите пожалуйста на бабурке в хортицком районе можно гдето сделать аллергопробы для стоматологии?ребенку 4с половиной года. без алергопроб сказали сейчас анестезию не делают.
Була на прийомі в Алергоцентрі, лікар - Таран Наталя. В мене потрійний діагноз, окрім сезоного рініту, ще крапівниця та ксероз. Пішла після острого загострення, був набряк Квінке. Отже, після першого прийому отримала направлення на аналіз (для встановлення причин одного з діагнозів), діету, схему прийому антигістамінів, великий перелік емоліентів для шкіри та велику купу пояснень по усіх трьох діагнозах. На другому прийомі, десь через 1,5 місяці вже робили алергопроби на шкірі. Розписали мені схему підготовки до сезоної алергії, схему підготовки до лікування у другого лікаря. З грудня зможем почати асіт терапию. Взагалом лікар сподобалась, приємна в спілкуванні, відповідає на усі питання. Результати аналізів можно присилати у вайбер. Перший прийом 350грн, повторний 250. Алергопроби 70грн за один, перелік визначається з лікарем. І так, потрібно свої варіанти пропонувати також, особливо стосовно харчового раціону.
А мы с дочкой начали АСИТ в 5й детской. Абсолютно бесплатно. До войны делали пробы, анализы и т.д. а потом все разбежались, а потом в инстаграмме появилась наша доктор Ярцева Дарья. Списались - сказала приходите, начинаем. У кого дети с аллергией рекомендую нашу 5 юдетскую, аллергоцентр. почти все бесплатно, детей почти нет, так что они всех берут. Единственне нужно направление от семейной.
Tu-sia,так. Я їй довіряю. Поки ми тільки почали але я довольна. Поки що 8й укол ИСИТ. Потім будем далі дивитись. Завжди на зв'язку. Ми починали все у лютому 2022, до війни, зараз продовжили.
Приєднуюсь до відгуків про Ярцеву Дар*ью. Були декілька разів з сином, лікар завжди на зв*язку.
Juliet_zp писал(а):
Була на прийомі в Алергоцентрі, лікар - Таран Наталя.
А ось щодо Таран...м*яко недуже Я з минулої осені ще не відішла, як вона перестла відповідати на повідомленя, коли після її лікування у вихідний день у сина почався набряк, запалення легенів... І по тому лікуванню було буууже багато питань. Так, вона відповідала на повідомлення, поки не виникла проблема з її лікуванням, а потім просто кинула 3 річну дитину.
І що до шкірних тестів...сину у них зробили 13...і жоден з цих результатів не співпав з результатами Alex-тесту. То і все лікування, виключення, дієта...були не про що, бо справжню причину встановив лише Alex-тест.
Бандитка,Ярцева кафедрал, поэтому вот как то мне всегда к таким врачам доверия больше. Т.к. во первых у них всегда самые передовые методы, а во вторых как человек она очень приятная Нам сначала сделали Алекс тест, а потом кожные пробы делали на то что там показало. Чтобы лишнего не делать.
zuzunka,привет направление от педиатра, да? и потом к ней? хочу малого проверить, на поленоз и кошаков атас просто
Да у них там дневной стационар. Надо записываться. Она ж не всегда на месте. Телефон тебе на вайбер бросила. Это в синево, там забор крови, и по антителам смотрят на что у тебя аллергия. А потом уже делают тест на руке, кожный.