Cattleia,дякую за оперативний відгук. Мама вже налаштована, а я звісно шукаю побільше інфи. Він з 1996 року працює, але не завжди вік=позитивний досвід)
Alisija, мой терапевт говорил, что Никулин-младший- один из лучших специалистов и превзошел своего папу , поэтому однажды я к нему собиралась, но потом отпала необходимость. В общем, у меня позитивные отзывы многократно о папе, но есть информация, что сын даже лучше. В любом случае желаю, чтоб все прошло отлично у вашей мамы.
_______________________________ Я-обычная ! Я-земная ! Я ЕДИНСТВЕННАЯ !!!...вот такая !!!!
Сама питала, залишу відгук. Була у Робейко. Лікар сподобався. Дуже уважна. Глибоко розібралася з проблемою, все, що було до неї подивилася. І висновки зробила свої. А через те, що все, що розказували до неї, явно не працює, я дуже сподіваюсь на її лікування!
Сама питала, залишу відгук. Була у Робейко. Лікар сподобався. Дуже уважна. Глибоко розібралася з проблемою, все, що було до неї подивилася. І висновки зробила свої. А через те, що все, що розказували до неї, явно не працює, я дуже сподіваюсь на її лікування!
Тоже была у нее как-то, поддерживаю, доктор понравилась :-)