Elenka wesna, я думаю тут важно правильно ассортимент продумать, и может не только продукты, но и бытовая химия, канцелярия, немного открыток, пуговиц и ниток и, возможно, даже надувные шарики.
я тоже подумываю о ЧП ,куча вопросов в голове, что это будет киоск на рынке или уже при супермаркете место... место дорого, но хочу торговать хорошим нижним бельем... на рынке не каждый знает , разбирается больше ищут подешевле... вообщем такая каша в голове
3-го листопада стартує серія навчальних онлайн вебінарів від провідних фахівців Google та жінок-лідерів України Digital Academy UA.
Це можливість для жінок, які володіють або управляють бізнесом в Україні ближче познайомитися з повним спектром можливостей для просування бізнесу, які надає Інтернет. Програма покликана не тільки навчити і дати практичні поради для успішного просування бізнесу в мережі, але і надихнути учасниць на максимальне розкриття потенціалу свого бізнесу.
iriskazp конечное можете, без проблем юлия09 можете начать пробовать продавать через интернет нижним бельем (олх, кидстаф) закупив небольшую партию, и посмотрев, есть ли спрос в Запорожье хотя лично мне не хватает магазинов хорошего нижнего белья в ЗП, заказываю через инет
запуск всеукраїнської Digital Академії Google для жінок, що відбудеться вже 2 листопада 2017 року.
Digital Академія Google для жінок - це комплексна освітня програма, що охоплює ключові моменти створення та розвитку бізнесу в Інтернет. Ця ініціатива дає можливість жінкам, що володіють та керують бізнесом, поглибити їхні знання та розуміння того, як побудувати свій бізнес онлайн з нуля чи перейти з офлайн в онлайн та розвивати власні бренди в Інтернеті, шукати аудиторію, нових клієнтів, нові ринки збуту тощо.
Может кто-то подскажет, хочу в магазин поставить терминал для оплаты картой. Что выгоднее, купить бу или взять в аренду у банка. Если у банка, то у какого выгоднее?
_______________________________ Чудеса случаются, главное верить и ждать