manepyce4ka,Galyna, ясно. Это я по ситуации отца на работе разобраться хочу. Частное предприятие (завод). Есть приказ о простое, но нет никакой оплаты уже больше месяца.
Подскажите, подала 20 ОПП на закрытие объекта налогообложение, квитанция 2 есть, в течении которого времени должна снять объект? я так понимаю если было ПРРО, то автоматом его тоже снимут с регистрации или все-таки отдельно еще подавать. Магазин так и не работал, прро не пользовались ни разу.
_______________________________ обращаться ко мне на ты
дівчат, як у вас з лікарняними співробітників - у електр.кабінеті на portal.pfu.gov.ua бачите їх? в мене вже тричі єрунда якась. другий співробітник на лік-ному, у кабінеті їх нема. Один ще з червня приніс у бумажному вигляді, другий - у лікаря є, а у каб.підпр. - не має. Зато вісить з травня лікарняний по вагітності по людині, яка до нашой фірми ніякого відношення.... і ні до кого не звернешься -ФСС та врачі - не їх діла, а в ПФУ - телефони мовчать просто
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
Nucha, В інфографіці наведена інформація щодо направлення коштів для виплати допомог по тимчасовій непрацездатності безпосередньо на рахунки роботодавців. станом на 21.09 група є в телеграм...
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)