В теме обсуждаем продвижение бизнеса в сети, smm, IT. Полезные ресурсы, секреты, вебинары (по согласованию с модераторами )
Сашунечка, Саша пока и того что я знаю, выкладывай свои работы везде инста!!!, вконтакте, фейсбук, у тебя есть уже те работы которые можно показывать и увеличивать хотябы просмотры и лайки. Особенно в инсте
Что-то я в ступоре создала таки группу в фб и не знаю с какой стороны к ней подойти. Т. Е. На русском/украинском я бы репостила из таких же групп и свободно бы писала посты сама. Но на англ я много не напишу. И так же репостить? И не могу найти как подписываться на страницы страницой, а не личным акк короче я вместо работы второй день втыкаю в монитор
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Подскажите, хочу людей найти готовых купить в складчину курс по иснтаграммотности в какой теме это можно написать ? что-то перерыла форум и ничего не найду(((
_______________________________ Продукты питания и бытовая химия из Европы, по оптовым ценам
. Неймовірна можливість для підприємців-хендмейдерів!
Маєш свій інтернет-магазин? Співпрацюєш з Etsy.com?
Тоді <Eastern Rinok> спеціально для тебе!
<Eastern Rinok> - це проект, який має на меті допомогти українським підприємцям, що зареєстрували та мають власний інтернет-магазин на сайті Etsy.com.
Ці тренінги посприяють підготовці до продажу власних виробів/творчісті в Інтернеті.
Зацікавило? Тоді заповнюй Google-форму та вирушай у 5-тижневий тренінговий курс, який почнеться 14 листопада о 18:00 в офісі CEI (торговий центр Міолан, за МакДональдзом, останній поверх): https://goo.gl/forms/WwGpIpGbUwqV45GM2
Тренінгова програма включає: написання описів товарів, відстеження товарних запасів, виявлення цільових клієнтів, ціноутворення і просування товару, створення професійних фотографій, відкриття кредитних карт і банківських рахунків, а також задоволення потреб клієнтів, та ще багато цікавої та необхідної інформації.
Усі матеріали доступні українською, російською та англійською мовами, які допоможуть підготувати вмотивованих українців керувати своїм малим бізнесом.