Ви любите творчо проводити час? Або, можливо, майструвати речі своїми руками? Знайомитись з новим? Тоді МК стане ідеальним варіантом дозвілля для вас і ваших близьких!
У наш час існує безліч різноманітних майстер-класів на будь-який смак.
Творчі майстер-класи зі створення іграшок, картин, листівок, прикрас; Кулінарні майстер-класи, де можна навчитися створювати різні страви, морозиво, тістечка, пряники або піцу; Ремісничі майстер-класи з ліплення з глини, плетіння з лика, петриківського розпису тощо; Святкові майстер-класи зі створення ялинкових іграшок чи випікання великодніх пасок; Танцювальні та театральні майстер-класи, де вас навчать правильно рухатися і зроблять зіркою будь-якої вечірки; Та багато інших.
На мастер - классах только для взрослых ни была ни разу.на детских достаточно,но мне как взрослому было интересно самой попробовать все что делали дети. И какие масер_ классы для взрослых проводят в запорожье даже не слышла.
На день закоханих була на МК - робили малюнок в техніці "золотий пісок". Організацією не дуже задоволена, пензлики були товстенні, малюнок треба було шукати самому в інтернеті (роздруковок було мало). В ще в мене руки з одного місця. Вгадайте що воно таке?
Nochenyka,ну мне тоже на феникса похож больше . У нас в садике часто мастеркласы проводят. Я такое люблю. То делали подкову и украшали крупой, рисование всякое. Завтра иду, будем опять рисовать на тему маслемасленницы.