Site Logo

Текущее время: 20 апр 2025 05:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Корь у беременных
СообщениеДобавлено: 04 май 2018 08:16 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 15 дней
Семья: муж и дочка
Детки: дочка Сашунька
Медали: 4
Я люблю ЗЖФ (1) Автор статьи (2) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 428
Повысить репутациюПонизить репутацию
Добрый день.
Чем грозит корь беременной женщине и плоду? Срок 28 недель.

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Корь у беременных
СообщениеДобавлено: 19 фев 2019 10:01 
Модератор
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 15 дней
Семья: щасливі ВОДОП'ЯНИ
Детки: королевішна І королевич
Медали: 50
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Почетная мамочка форума (1) Автор статьи (5) Путешественница (1) KinoLady (3)
Умники и умницы (4) Книголюб форума (2) Благотворительная ярмарка (6) I'm lady (3)
FlyLady (2) Кулинарный поединок на ЗЖФ (2) "Свято наближається" (2) Книжный клуб (1)
Скарби осені (1) Марафон 77 речей (1) Главному посиделкину (2) ШефПовар ЗЖФ (1)
К 10-летию форума (1) Письмо моему малышу (1) Свадебный конкурс (1) Я люблю Україну (1)
Спартакиада на ЗЖФ (1) Марафон английского (1) Кулинарные конкурсы на ЗЖФ (2) Я буду мамою!!! (1)

Очки репутации: 1312
у зв'язку з частими випадками зараження кором вирішила почитати, чим він страшний для вагітних.
Небезпеки для майбутнього малюка
Кір під час вагітності – це серйозні наслідки для майбутнього малюка, після якої може бути викидень або внутрішньоутробна загибель плода. При ускладненнях присутність такого захворювання в організмі вагітної жінки призводить до розвитку вад важливих внутрішніх систем дитини: деформуються легені, відбувається збій функціонування серцевого м’яза. При цьому навіть попередньо зроблене ультразвукове обстеження та проведені лабораторні дослідження в перші триместри не зможуть виявити пошкодження плоду.

Активація кору на ранніх термінах виношування підвищує ймовірність розвитку слабоумства і олігофренії. Страждає дихальна система, що може призводити до сильного запалення і летального результату плода.

На пізніх строках захворювання може спровокувати ранні пологи, і малюк заражається від своєї матері через родові шляхи. У підсумку на його шкірному покриві і на слизових оболонках з’являються характерні висипання. Так як імунітет дитини ще ослаблений, на цьому тлі може розвиватися енцефаліт та пневмонія. Не представляє лише для майбутнього малюка загрози кір, перенесена перед самими пологами, так як його життєво-важливі системи і головні органи вже остаточно сформовані.

СообщениеДобавлено: 19 мар 2019 16:18 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 2 месяца 5 дней
Детки: чемпион и комочек счастья

Очки репутации: 98
сегодня прочла и стало страшно, оказывается в Запорожье и области растет количество заболевших корью. За минувшую неделю, на территории региона зарегистрировали 47 новых случаев заболевания.
А с начала года в области зарегистрировано 443 случая кори (122 – дети, 321 – взрослые).
oy-oy oy-oy oy-oy .

Изображение
Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 19 мар 2019 18:41 
Модератор
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 15 дней
Семья: щасливі ВОДОП'ЯНИ
Детки: королевішна І королевич
Медали: 50
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Почетная мамочка форума (1) Автор статьи (5) Путешественница (1) KinoLady (3)
Умники и умницы (4) Книголюб форума (2) Благотворительная ярмарка (6) I'm lady (3)
FlyLady (2) Кулинарный поединок на ЗЖФ (2) "Свято наближається" (2) Книжный клуб (1)
Скарби осені (1) Марафон 77 речей (1) Главному посиделкину (2) ШефПовар ЗЖФ (1)
К 10-летию форума (1) Письмо моему малышу (1) Свадебный конкурс (1) Я люблю Україну (1)
Спартакиада на ЗЖФ (1) Марафон английского (1) Кулинарные конкурсы на ЗЖФ (2) Я буду мамою!!! (1)

Очки репутации: 1312
alla2,ну подібні повідомлення постійні з початку зими ще. Тому не варто впадати в паніку. Треба намагатись уникати місць скупчень людей і все буде добре!