Базуємося ми в центрі Запоріжжя, в інституті Промбудпроект (Бізнес центр "ФОРУМ"), на третьому поверсі,займаємо два сусідні приміщення і намагаємося створити там атмосферу ідеального дитячого театру. А оскільки досягнення ідеалу – це процес, ми базуємо цей процес на певних принципах педагогічної та акторської честі.
Ще хочу сказати, що з Світланою Олександрівною і Андрієм Васильовичем знайома дуже давно. Світлана Олександрівна - мій викладач музики, навчала мене грати на фортепіано у музичній школі. Це просто феєрична людина!Сподіваюсь привести до них сина, хоча б спробувати, може йому сподобається.
До уваги шанувальників нашого театру "СВіЯ" ! Афіша на ці вихідні (11-12 листопада) готова! У вас і ваших діточок буде можливість переглянути дві вистави у виконанні НАШИХ діточок ! Для тих, хто вже встиг побувати на наших волонтерських виставах, певно вже не треба говорити про високий рівень майстерності наших юних акторів, а ті , хто прийде вперше - самі побачать! :) Більш докладно дізнатися про нас і наші вистави, а також забронювати місце, можна на нашому сайті http://swija.com.ua/ , або за номером телефону +380662507572. Нагадуємо, ми єдиний волонтерський, дитячий театр в Україні і Європі, в якому: 1. Вхід безкоштовний, за попереднім бронюванням квитків. 2, На сцені актори - діти, а не дорослі. І наші діти грають свої ролі не гірше, а часом і краще за професійних, дорослих акторів! 3. Запрошуємо на наші вистави Ветеранів АТО з сім'ями, всіх хто захищав на фронті майбутнє наших дітей, бо саме завдяки вам, ми маємо можливість виховувати наших майбутніх акторів! З повагою Запорізький дитячий театр "СВіЯ" - театр , в якому грають діти! Слава Україні! п.с. Наш театр знаходиться за адресою м.Запоріжжя, вулиця Козача 7а (від зупинки Трампарк вниз, до девятиповерхівки)
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Ходил кто-нибудь в детский театр? Как впечатления? У меня есть несколько знакомых семей, у которых дети там играют. Регулярно вижу их восторженные отзывы и отчёты, а хотелось бы и "независимое" мнение со стороны. Мы никак не выберемся, то болячки, то гульня)))
У меня есть несколько знакомых семей, у которых дети там играют. Регулярно вижу их восторженные отзывы и отчёты, а хотелось бы и "независимое" мнение со стороны. Мы никак не выберемся, то болячки, то гульня)))
В мене дитина безпосередньо у театрі поки не грає, проте ми залюбки дивились вистави (ну і постійні гран-прі з міжнародних конкурсів теж незалежна думка )
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Мы были на двух спектаклях абсолютно независимо-понравилось очень. Особенно я была под впечатлением, когда сидела со своими детьми в первом ряду играют дети отлично