Уже который год мечтаю о адвент календаре. В этом году сыночек уже подрос и я наконец буду воплощать свои идеи. Расскажитею делали ли вы такие календарики? Какие были задания? Что ложили за подарочки? Я планирую сделать календарь на 10 дней (заодно и обратный счёт подучим от 10 до 1). Каждый день будет новый маленький подарочек и новогоднее задание. Календарь хочу классический:-) сапожки. Типа такого Жду ваших идей:-)
Вот так он у нас выглядит LIra, Пользуйтесь на здоровье!
Цитата:
цікаве завдання з інтерв'ю
Да, Оль, очень причем мы записываем сначала, а потом прослушиваем прошлый год. Он за год же вопросы и ответы забывает, а потом самому интересно прошлый посмотреть.
Вот ещё попался интересный Адвент Календарь от Час Майстрів http://chasmaistriv.com.ua/catalog/480/5328/ И он рассчитан на 15 декабря - 1 января, т.если. еще можно успеть купить и начать.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Мы в этом году с адвент-календарем. Внизу плаката есть кармашек где Дед мороз оставляет письма с заданиями. После выполнения задания циферку дня заклеиваем наклеечкой. В наборе есть пустые письма, можно придумать что-то свое (у нас это будет из разряда: пора покупать елочку/нарядить/заглянуть под подушку в день святого николая/купить символ года...). Готовые идеи тоже неплохие, часть правда расчитаны на снег и морозы Ребенок идею оценил
manepyce4ka,у нас такий був минулого року. дитині сподобався. цього року заамовила майже такий же в СП Ранок Тільки цього року на конвертах це QR-код і посилання на сторінку - там різні майстер-класи, казки Завдання відрізняються від завдань минулорічних - менше тих, для яких потрібен мороз і сніг
Я ще в той кармашек кладу шоколадну медальку
-- 01 дек 2019 23:14 --
Isha,це видавництво Ранок зараз схожі (де тех треба наліпки клеїти) продаються в АТБ (7 днів)
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
А у нас буде борода Діда Мороза цього року, бо від Ранку й т.п. кілька вже було, повторювати не захотілося. Шоколадні взагалі не надихають - малесенькі ті цукерочки, та ще й тільки 24 шт. Тому будуть завдання окремо, смаколики окремо, наприкінці дня будемо доклеювати ватні диски на бороду. Всім цікавого й веселого передноворічного грудня
Tu-sia, мне нравится такая идея А я шоколадный адвент взяла, сын будет искать его 07.12 в рам3ах этого адвента и начнем шоколадный отсчет за 25 дней до нового года.
bratulka, этот калаендарь был куплен еще 2 года назад вспомнила про него 30 ноября и какраз доросли уже. Надо посмотреть что в этом году Ранок придумал. Может пару фото сбросите? А в атб адвент мне не понравился
manepyce4ka,фото завтра або післязавтра скину. Він зовнішнім виглядом не сильно відрізняється. Відрізняються лише картки з завданнями - вони інші, ніж ті, що у вас (такий як у вас ми використали минулого року і там досить багато завдань було на вулиці і пов'язаних зі снігом ((()+ є qr-код - посилання на сторінку на сайті. Вчора малий перейшов за посиланням і заваетажив інструкцію листівки, сьогодні слухав за посиланням про дідів морозів різних країн. Буду вдома, пошукаю минулорічний (я його не викидала) і порівняю з новою версією.
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
manepyce4ka,скинула фотки з телефона на ноут і забула
ось такий був минулого року
ось такий цього (не знайду фото цьогорічних карток-листів)
зовні різниця невелика ті ж наліпки різниця в тому, що на цьогорічних картках інші завдання та штрих-код-посилання. коли переходиш за посиланням (на сайт Ранку) там різні майстер-класи (листівка, новорічні кулі-побажання), списки новорічних мультиків/пісень/книжок, аудіофайли малому подобається сканувати той код і потім дивитися що там буде
сподобалося, що Ранок зробив його інтерактивним і допрацював завдання - вони стали цікавішими
за 65 грн (чи скільки там) взагалі крута річ