Нарешті і у нашому місті відкрилася перша фірмова крамниця Roshen. Особисто я чекала на ввідкриття, бо дуже хочеться спробувати їхні мусові торти Ціни нижчі ніж у інших магазинах, є багато акцій. Вже спробувала еклери та заварні тістечка, досить смачно. Хочу спробувати всі тістечка на вагу. Ну і сервіс на належному рівні, дівчата молодці. Давайте ділитися враженнями і рекомендаціями Працює магазин з 8 до 21, що дуже зручно.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
А мы купили муссовый шоколадный торт - очень вкусный. Атмосфера очень приятная в магазине, настроение сразу становиться праздничным. Очень вкусный весовой апельсиновый зефир. Ну и шоколад - вне конкуренции, другой никогда и не покупаем.
Ми вчора були в інтрейді. Малі зависли на вітрину, а ми обирали тортик. Зупинились на грильяжному. Смачний, але я безе не дуже люблю. Тому наступного разу куплю бісквітний грушу-карамель. Сьогодні на металі теж було повно всього. Брали печиво шоколадне Esmeralda. Дуже сподобалось!
Сегодня посетила магазин на Металле . Какая там приятная атмосфера, очень понравилось там. Купила на пробу тарт с солёной карамелью и шоколадом, эклеры с сливочное и эклеры с карамельной начинками, ну и конфет разных. Эклеры моей семье не понравились, хотя папа фанат, я такое вообще не ем поэтому не могу ничего сказать по вкусу. Тарт мне понравился, я люблю такие необычные сочетания. В следующий раз поеду за тортиком, видела сегодня на витрине мой любимый Естерхази
Alisija, нет только груша-карамель и мусовый тортик - по совету девочек с форума. Мусовый все гости расхвалили, с ножика даже слизывали А груша-карамель никому не понравился, сказали как дешевый с АТБ. И лимонные тарталетки не пошли, тоже забраковали. Зефир хвалили весь - розовый и апельсиновый
Лежит у меня эта Каролина вторую неделю, не могу доесть, ну очень сладкое, больше одного печеньки не могу съесть. Зато! Вот наконец-то достался мне муссовый тортик, сливочный ну это же безумное нежное чудо!
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
От єдине, що мені категорично не подобається в цьому магазині - це ПАКЕТИ для цукерок на вагу Нагребли 8 видів цукерок і 8 пакетів пішло в смітник краще б зробили паперові І привозять цукерки в пакетах, потім висипають на вітрину((( сьогодні як раз прибиральниця діставала ті купи упаковочних пакетів(( Оце великий мінус магазину З прийдешнім Новим роком всіх - магазини почали наступ в мене був сьогодні трохи дисонанс, коли на вулиці сонечко і досить тепло, а в магазині грає Let It Snow
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.