Нарешті і у нашому місті відкрилася перша фірмова крамниця Roshen. Особисто я чекала на ввідкриття, бо дуже хочеться спробувати їхні мусові торти Ціни нижчі ніж у інших магазинах, є багато акцій. Вже спробувала еклери та заварні тістечка, досить смачно. Хочу спробувати всі тістечка на вагу. Ну і сервіс на належному рівні, дівчата молодці. Давайте ділитися враженнями і рекомендаціями Працює магазин з 8 до 21, що дуже зручно.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Dijona,ТЦ Фортуна на Металургів тепер це місце мого прочанства - я раніше в той район в Макдак їздила, тепер і в Макдак і в Рошен Треба ж ПОП підтримати копієчкою - "витратився" він на Майданах
Я не знаю яку силу волі мають дівчата, які там працюють - я б зїдала все сама
ну і наші люди як люди - вчора там була і стою на черзі на касі - переді мною жінка років так 55-60 і каже дівчинці на касі - передайте Порошенку, що він гівно, а торти смачні
Дівчатка-продавчині дуже приємні та знають про тортики-тістечка
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
ЛС переповнена, сил читати/розбирати нема
Последний раз редактировалось bratulka 17 окт 2019 21:49, всего редактировалось 1 раз.
Ой, дівчатка) Не знаю чи вітати вас чи співчувати))) Це ж не просто залежність, це мега смачна залежність. У нас в Ірпені влітку відкрився і хоча мені туди не треба, все одно заходжу і щось купую))) Цими вихідними тато з дружиною приїздили, повела і довелось двічі заходити їм. Бо всьго хочеться) Навіть не знаю скільки ми разом грошей ПП в неділю докинули. Навіть мої противники Петра Олексійовича купували цукерки, тістечка і тортики. Хоча і приговорювали, що він гад, та цукерки в нього смачні
У київських рошенах в обід вже часто тортиків найсмачніших немає.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко