Я теж, мене вистачило на перший випуск. Я потім в інстаграмі персонажів подивилась як відкривали)))) Мені в масці дуже костюми подобаються, в маскараді набагато гірші були, імхо
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира, через пожежу в Харкові? Я може якась неправильна, але оцих траурів не розумію... але то оффтоп і відношення до теми не має. По темі - шкода, дійсно чекали продовження
так. Я теж не розумію, чому саме завтра мушу сумувати, якщо пожежа трапилась вчора і вчора всі були поінформовані. І діяли відповідно до своїх цінностей
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Сашунечка, не зовсім зрозуміло до чого тут гроші. Це розважальна програма, вгадав чи ні, все одно герой в студії зніме маску. Тим паче, вирішують кому знімати глядачі в студії, а програма вже давно відзнята Єдине, що сторінки проєкту отримують більше коментарів з версіями)
Кира, ну как в ставках на спорт. типа того. я давно не смотрю телек. как оно сейчас не знаю. раньше как-то видела в шоу, что смс слали с голосом за что-то там... смс было не по тарифам оператора))) вот стало интересно, как они сейчас реализуют этот косвенный доход?
Кира, ясно))) а по теме. читаю ваши догадки и один вопрос: кто все эти люди? я почти никого не знаю))) а костюмы классные! только немного смешно, что их помощники за руки водят со сцены/на сцену