Сашунечка, людина до всього звикає) У вас там в банку теж треба багато знати
Як вам такий герой?
Цитата:
Буряк – справжній велетень, висота якого сягає 3,5 метри. Вага його голови близько 5 кілограмів, а висота разом з гичкою – майже півтора метра. Форму виготовляли з маленьких частин спеціального матеріалу Єва. Вуса, брови, зуби, листя – всі елементи костюма – виключно ручна робота, тож майстрам довелося добряче попрацювати над цим героєм.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Tu-sia,я теж так думаю) Але цікаво, хто ж в Драконі ховається. Голос такий схожий на Вінника. Але підказки хз. Я тільки у Мірзояна пісню Гудзики пригадала. Там читко був кадр. Ще була дата календаря - 30 листопада.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко