Максимиллиан Де Уинтер - богатый мужчина, примерно год назад потерявший жену Ребекку. Он приезжает в Монте-Карло, где встречает миссис Ван Хоппер и её юную компаньонку. Постепенно Максимиллиан так увлекается молодой особой, что в конце концов женится на ней, и вскоре супруги возвращаются в Мэндэрли, владение семьи Де Уинтеров в Корнуэлле. Там девушку начинает преследовать и подавлять присутствие Ребекки, которое она видит абсолютно во всём.
Фільм - дешева підробка, яку розгромили критики. Я, до речі, підтримую їх оцінки. Головні герої (особливо нова дружина) - бездарні максимально, а сюжет здається нудним. Поруч з Хічкоком оце все - навіть соромно дивитись.
неожиданно, но мне фильм понравился. в основном из-за моментов, когда я ничего не понимала Лоуренс Оливье - очень красивый мужчина, но роль у него слегка с придурью. такой контраст слегка напрягал, но он так клеил эту бабу, что можно простить всё ни одно моё предположение не сбылось... раздражающие герои (особенно тупище госпожа де Винтер), плюс все живы (ну почти) - поэтому балльчик снижу. думаю, мне очень бы понравилась книга, если бы я не узнала развязку из фильма п.с. комплименты поджигательнице - сыграть такую тварь нужно суметь
Спасибо за рекомендацию этого фильма, сама бы в жизни не решилась. Интересная история, красивые актеры - Оливье он такой красивый, просто бесподобный мужчина. Внешне понравилась главная героиня, но игра -нет..блаженная дамочка. А вообще весь фильм немного наивен, но это 1940 г, так что сильных претензий нет. От меня твердая 4.
я була певна, що дивитись фільм 40 року не буду і тому біла готова його пропустити, але часу вистачило і серед пропущених я обрала його. це відкриття року для мене! фільму 80 років, а трима на гачку всі 2 години! я в захваті розповідала чоловіку про картину. пейзажі, вигляд замку, готелю в монте-карло - все таке чарівне було. кожна дрібничка! трохи простувато знято, але щощразу себе осмикувала і згадувала рік зйомок (у нас навіть телевізорів ще не було тоді ). єдине, що реально не могла спостерігати - сцену в машині, коли на задньому плані наче миготить дорога. сюжет мені сподобався. я весь час когось підозрювала, тому розв'язка виявилась несподіваною, приємно несподіваною. страшенно дратувала сором'язливість молодої жінки,. неспроможність протистояти спочатку своїй роботодавиці, потім управительниці маєтку. бажання догодити комусь, конкурувати і бути схожою на першу місіс Д'Вінтерс. з висоти феміністичних вибриконів 21 століття це все здається дивним. але знов повертаємось до 40-х років... місіс Денверс - зло, котре бісило впродовж всього фільма. уколошкати її дуже хотілось з першої секунди. треба віддати належне - хвору на голову вона зіграла блискуче. чудовий фільм! дуже вдячна за пропозицію його подивитись! оцінка 5