Тихоня Джозеф работает в службе безопасности аэропорта, его жизнь рутинна и однообразна. В один день он срывается и бросает все, пускаясь в опасные приключения по улицам Лондона, и ограбление банка для него — не предел безрассудства. До какой черты он дойдет в своем бунте против правил?
Я дивилась і в мене в голові постійно майоріла думка «Що це таке???». Не можу сказати нічого ні про сюжет, ні про хвилювання героя, ні про його батьків. Я, можливо, була дуже неуважна до цих переживань і так не вловила суті проблеми персонажа. Але не моє. Вразив хіба що актор, він дуже гарно зіграв роль неврівноваженого хлопця. Нещасний, одинокий хлопець, якого ніхто не розуміє. От тільки я не згодна, що люди навколо такі черстві і не толерантні, все ж таки стосунки і дружба будуються на двосторонньому зв'язку. Джозефа важко було зрозуміти, та і він нікого не підпускав до себе. Сцена сексу з колегою просто жахлива.
З оцими пограбуваннями що я пропустила? Перший раз у нього була проблема і потреба оплатити кабель, а далі? Йому просто сподобалось, я правильно зрозуміла?
Оцінка 2. За гру актора. Можливо, я не доросла до розуміння такого кіно і такої подачі матеріалу, але мені до кінця не зрозуміло, що саме намагались сказати творці стрічки вибраними ними методами.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко