Для бісквіта на форму 26 см вам знадобиться: - 120 г цукру, - 2 середніх яйця, - 100 мл рослинної олії , - 10 г розпушувача для тіста, - 8 г ванільного цукру, - щіпка солі, - 2 краплини зеленого харчового барвника, - 180 г борошна, - 125 мл молока. Усі інгредієнти по черзі одне з одним переміксерить. Готове тісто випікать 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. У готового холодного коржа обережно вибрать серединку, як на фото. Пропитувать його не треба. Все буде і так дуже смачно і соковито!
Для крему: - 400 мл вершків 33-35%, - 200 г йогурту, - 120 г цукру, - 80 мл молока, - 10 г желатину, - 8 г ванільного цукру Спочатку розвести у молоці желатин. А потім усі інгредієнти переблендерить. Готовий крем вилити у підготовлений зелений корж. Щоб сформувати “углубление” для останнього верхнього шару з желе, потрібно скористатися мискою, обгорненою у харчову плівку. Кладемо її на наш білий ще не застигший крем і прижимаємо. Ставимо у холодильник до застигання. А тим часом готуємо червоне желе.
Для верхнього шару: - 100-200 мл червоного желе (у нас полуничне), - Шоколадні краплі для кісточок, або щось інше (у нас порізана жувальна цукерка).
Виймаємо з холодильника нашу основу, прибираємо обережно миску з харчовою плівкою і наливаємо туди повільно наше вже прохолодне червоне желе.
Зверху накидаємо туди кісточок і відправляємо у холодильник до повного застигання!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3