Для тіста (на форму діаметром 24 на 24см) вам знадобиться: 350 г муки, 150 г вершкового масла(натерти на крупній терці і просто порізать мілко ножем) і 100-150г цукру. Всі ці компоненти добре перетерти руками до однорiдності. А потім 2/3 цієі маси укласти руками в форму, утрамбовуючи і роблячи бортики. Ставим форму з основою в холодильник, а тим часом робимо начинку. Для неі знадобляться такі компоненти: 750 мл молока, 100г вершкового масла, 1 яйце, 150г цукру, 150г манки, пакетик ванільного цукру, 150-180 г маку і 250г домашнього сиру. А готується начинка так: нагріваєм молоко, щоб закипіло, додаємо туди цукор, масло, мак і манку. Манку треба поступово добавлять і перемішувать, щоб не було комочків. Залишаємо цю масу на 15хв, аби манка набухла. А тим часом окремо в творог додаємо ванільний цукор і яйце, добре розтираємо і змішуємо потім з нашою основною начинкою. Все, начинка готова! Наливаємо іі у форму на наше утрамбоаане тісто, а зверху притрушуємо все залишками тіста, що лишилось. Випікаємо наш пиріг протягом 1 год в розігрітій до 180 градусів духовці. Як зарум'яниться верх, його слід накрити фольгою і пекти собі далі. Готовий пиріг залишити у формі до охолодження. Все! Смачного вам!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4