Для приготування 30 пончиків нам знадобиться: 250 мл молока, 1 яйце, 65 г маргарина, 2 ст.л. цукру, щіпка солі, ванільний цукор, 5 г сухих дріждів або 30г мокрих, 50 г води і приблизно 4 стакана муки. Змішуємо молоко з водою і трішки нагріваємо. Додаємо туди цукор і дріжді (чекаємо 15хвилин, поки воно там побродить). Додаємо туди ще яйце, розтоплений маргарин, сіль, ванільний цукор і муку. Замісити тісто, щоб було не дуже рідке, і не дуже туге... Має щось середнє вийти. Треба дати тісту постояти 1 годинку, щоб воно підійшло. А тоді розкатать його качалкою, щоб було висотою приблизно 1 см. Видавлювати кружечки треба великим стаканом, а отвори в пончиках робити маленьким стаканчиком. Коли видавлені пончики збільшаться вдвічі в об'ємі, то можна починать іх смажити до золотистого кольору з обох боків на невеликому вогні, аби вони добре просмажились і в середині. Готові пончики треба викласти на серветку, аби позбутися зайвого жиру. Потім перекласти у велику тарілку і добряче притрусити пудрою! P.S. Самі пончики виходять не солодкі, тому пудрою треба посипати обов'язково, щоб було реально смачно. А хто не хоче посипати, той може в саме тісто добавити більше цукру.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4