Цього кота жорстоко замучили живодери. Лікарі розповідають, що лапи були перетягнуті мотузками так, що дві омертвіли, третю вирвали повністю. Відкрутили вухо і, схоже, що гасили там сигарети, чи вставили петарду. Все тіло поколото. Кіт на своїх культяшках доповз додому. Він так боровся за життя… Лікарка плакала знаходячи все нові та нові рани. - Ти скільки зробив, щоб вижити. А ми тобі не можемо допомогти… Рятувати там вже не було чого. Хіба що тільки очі. А вони нажаль окремо від тіла не живуть Прошу про поширення інформації.
В каком районе города произошло? Где живет кот? Можно по соседям опрос провести, возможно это подростки, они сейчас очень жестоки.
_______________________________ Я очень редкий исчезающий вид женщин- у меня СВОИ ногти, брови, волосы , ресницы, губы и даже все остальное. Где там красная книга?)))
Це трапилося в райцентрі, де ми гостювали разом з котом. Хочемо побільше розголосу, щоб районна міліція не відмовилася відкрити справу. Підключаємо телебачення та пресу
щоб районна міліція не відмовилася відкрити справу
Если будет два заявления, нумерованных и датированных - в милицию и в прокуратуру, то не откажутся. Просто нужно провести подворный опрос, где находился кот и поговорить с участковым милиционером, они часто знают всех своих нед........в которые живут в этом районе.
_______________________________ Я очень редкий исчезающий вид женщин- у меня СВОИ ногти, брови, волосы , ресницы, губы и даже все остальное. Где там красная книга?)))
Ну он же ЖИВОЕ СОЗДАНИЕ!!!!! ему же БОЛЬНО!!! Боже, как так можно!!! А самое страшное, что это чьи-то дети, дети которых мы с вами воспитываем такого не делать!!!
Зараз пробую підключити телебачення та газети. Чим більше буде інформації в мережі, тим більше шансів, що преса візьметься. А міліція не відморозиться.