Срочно нужны средства на операцию и восстановительный период сыночку нашей форумчанки Саши - Coolbabka Диагноз: гидроцефалия.
Девочки, прямо сейчас сын Саши-Кульбабки Ромчик на операции. Уже было потрачено 5 тысяч гривен на лекарства. Плюс нужно будет заплатить врачам, приобрести шунт (если он понадобится), и далее не менее 1 тысячи гривен в день на медикаменты. Семье Саши не справится без нашей помощи.
Скрытый текст. Необходимо зарегистрироваться.
Внимание всем!
Цитата:
Спасибо всем, кто откликнулся и помог собрать деньги для Саши и Ромы Общими усилиями было собрано 1625 грн
Кто хочет, может поставить себе в подпись линеечку
Семья: чоловік і синочки
Детки: Тарасик і Ромчик
Дівчата, я вам щиро-щиро вдячна!!! Зараз чоловік приніс мені ноут з інтернетом, тож маю змогу подякувати сама. Новини наші такі. Вчора зробили Ромі ендоскопію, слава богу, обійшлись без шунта, і дасть бог, він і не знадобиться. Тепер будуть дивитись, через деякий час (днів 10) зроблять МРТ, щоб подивитись, чи встановився баланс у циркулюванні ліквора. Ну, і в даний час Ромчик в реанімації. У нього і до операції постійно був стрідор (важке дихання), і через те його мені ще не віддали. Там йому роблять кисень, інгаляції... На даний момент ми вже витратили близько 12000 грн, я зберігаю всі чеки, але частина цієї суми (наразі близько 5000 грн) - це всілякі подяки лікарям і те де... Бо медицина в нас, на жаль, безкоштовна тільки умовно(( Я пізніше обов’язково зроблю копії медичних документів, просто зараз воно все у лікаря, а не в мене, а він весь час бігає, і його впіймати важко... ну, і з інтернетом теж погано, тут його у мене нема. Триматиму зв’язок через дівчат, коли будуть якісь новини. Ще раз величезне вам спасибі, ви навіть не уявляєте, наскільки мені важлива ваша підтримка, я вчора подумки цілий день дякувала за неї Всесвіту. Люблю вас!
Девочки! еще раз пишу вопрос - сможет ли кто-то постоять на раздачах с ящичком для Ромы? Я буду на метабанке скорее всего с 11 до 11 30, на стелле нужен хотя бы один человечек, пусть это будет недолго, но это надо сделать. Хочу быстрее решить этот вопрос и попросить огранизаторов СП инфо у себя вывесить, чтоб информировать всех.