Адміністрація Запорізького жіночого форуму оголошує Марафон "I'm а lady" №6
Любі дівчата, марафон "I'm lady" повертається! Часом, намагаючись встигнути за божевільним темпом життя, вирішити нескінченні робочі питання, здолати всі домашні проблеми і турботи, Ми забуваємо про головне - про власну жіночність, про те, що Ми - Леді. Саме тому, запрошуємо Вас взяти участь у марафоні №6 "I'm lady", який спрямований на те, аби згадати, що Ми не тільки хороші організатори, вирішувачі та виконавці, але ще й ніжні дівчата, красуні, справжні леді. Мета марафону №6 "I'm lady " - розкритися, проявити себе в новому амплуа, здивувати чоловіка, саму себе, навчитися чомусь новому, знайти час для себе коханої. Ласкаво просимо!
Умови Марафону
1. Марафон проходитиме з 24 лютого по 5 квітня. 2. Мета Марафону - розкритися, проявити себе в новому амплуа, здивувати чоловіка, саму себе, навчитися чомусь новому, знайти час для себе коханої. 3. Для участі в Марафоні необхідно до 18.00 1 березня подати заявку модератору Nochenyka через форму подачі заявки. 4. Брати участь в Марафоні можуть всі користувачі (в тому числі адміністратори, модератори і помічники), які написали не менше 100 повідомлень на форумі. Ведуча марафону також може брати участь. 5. Марафон складається з 5 етапів, кожен етап триває 1 тиждень, кожен тиждень буде складатися із завдань, спрямованих на розвиток різних сфер життя жінки. На початку тижня (понеділок) в темі Марафону буде оголошено завдання, яке треба виконати протягом тижня, наприклад: зробити самостійно макіяж, поекспериментувати з образом, приготувати нову страву, відвідати культурний захід і т. д. Дата оголошення першого завдання - 2 березня. 6. За результатами тижня учасниці самостійно публікують звіт в темі Марафону. Звіт публікується протягом 3-х днів після закінчення тематичного тижня, тобто з понеділка по середу включно. Звіт являє собою розповідь з фото про минулий тиждень, фото обов'язково. Всі звіти публікуються під hide не більше 100. 7. Допускається пропускати виконання деяких завдань, якщо вони з якихось причин Вам не цікаві або у Вас немає можливості виділити час на їх виконання. 8. Марафон відбудеться за наявності не менше 10-ти заявок. 9. Учасниці, які виконають не менше 3-х основних завдань і 2х додаткових завдань і подадуть звіти вчасно, будуть нагороджені медалями Марафону. 10. Адміністрація залишає за собою право змінити умови Марафону під час його проведення. Всі зміни в умовах конкурсу публікуються на форумі у відповідній темі. Факт участі в Марафоні означає повну згоду Учасників з правилами її проведення. 11. Адміністрація форуму залишає за собою право достроково припинити прийом заявок, якщо їх кількість перевищить 100. 12. Ведучий Марафону має право відхилити заявку, якщо раніше користувач був ініціатором/учасником конфліктів, що виникають при проведенні проектів і конкурсів на ЗЖФ.
Календар Марафону Період проведення - з 24 лютого по 5 квітня Анонс Марафону - 24 лютого Прийом заявок - з 24 лютого по 1 березня включно (до 18:00) Оголошення учасниць і початок Марафону - 2 березня Оголошення завдань - щопонеділка, перше завдання - 2 березня Закінчення марафону - 5 квітня
svetikar, фото неймовірні Та мавпа так дивиться дивно. Там все нормально закінчилось після кадру?
svetikar писал(а):
у меня было желание избавиться от..груди)))
Чур мене, чур. Що за мрії такі? Хоча у мене все життя 2ий розмір і я така щаслива. Хоча у інших дівчат великі груди подобаються (зрозумійте мене правильно ), але собі не хотілося ніколи. Навіть дивно. От ніс би змінила.
Tu-sia, тричі прочитала твій відгук і сиджу плачу. Він такий теплий, щирий і хороший. Дай я тебе обійму. Бажаю (і знаю, що так і буде), щоб твої мрії здійснилися! А фото такі чудові. Ти ані трохи не змінилась. Ну може брови не такі зараз. Ямочки на щічках і оченята світяться.
-- 08 апр 2020 23:45 --
Miracle777, не засмучуйся... )) Якщо нема натхнення - напиши коротенький відгук.
Miracle777, о, ми теж ластівок спасали завжди... Кожен раз тягли додому, а потім вони чарівним чином зникали. Пізніше, вже доросла, я дізналась, що батьки їх просто відпускали у вікно, мовляв, в коробці вони починали чахнути... Беручи до уваги, що ми жили на 10 поверсі... Мабуть тому я так люблю ластівок. Провина на все життя.
Фотки чудесаті. Сиджу посміхаюсь))
Miracle777 писал(а):
Убрали их прошлой осенью,года делали ремонт после того как не стало моей бабули. И для меня с ее уходом наверно окончательно ушло детство, потому как рядом с ней я все равно в душе была маленькой девочкой.
Но я верю, все буде добре.За облаками всегда есть Солнце
Саме так і буде. І які модні колготки на останній фотографії.
-- 09 апр 2020 00:22 --
Невеличкі підсумки!
Любі дівчатка! Наш Марафон добігає кінця і тому час підбити підсумки… Перше, що я хочу сказати – я готувала для Вас безліч цікавих завдань, образів, квестів, рекомендацій по дозвіллю і всього-всього… Але події у світі дещо змінили ці плани і довелось адаптовуватись та вигадувати на ходу. Тож, скажу відверто, як ведуча, я трішки засмучена, це правда. Хотілося все інакше, але маємо, що маємо. І друге. Я щиро вдячна кожній з Вас за участь, за Ваші балачки, за відвертість, за ідеї, за поради і мудрості навіть. Я сподіваюсь, наші посиденьки Вас хоч трішки розрадили, надихнули, відволікли… Ви всі найсправжнісенькі Леді - красуні, господині, найкращі мами, дружини, донечки, творчі особистості, великі кулінари... і ще багато чого. Дякую за компанію, за позитив, за Ваші розкішні відгуки, які стали для мене просто бальзамом у ці, особисто для мене, важкі емоційно часи. Всіх люблю. Медальки трішки пізніше роздасть Адмін.
Боже,яка чарівна дівчинка Розповідь про бабусю до мурашок,але так тепло від цих спогадів!
Tu-sia писал(а):
Хочу і мрію про те, щоб родина моя була щасливою, діти, народжені в любові, виросли хорошими людьми, так само як і всі ми, запам'ятавши своє дитинство щасливим і світлим, незважаючи ні на що
Фотки классные,особенно мне понравился ночной проспект,мой муж обожал меня катать ночью по пустому проспекту и фотки нормальной нет,на телефон и мыльницу не четкие фото.
Цитата:
Tu-sia, какой светлый отчёт сколько добра и любви от него исходит
Tu-sia писал(а):
першокласниця з бантиками, які "як прибили, так і тримаються"
какая красавица
svetikar писал(а):
мама нас всегда водила на каждое представление в цирк
и у меня есть несколько похожих фотографий
svetikar писал(а):
салатовое платье мама сохранила
замечательное платье
svetikar писал(а):
у меня было желание избавиться от..груди)))
а остальные девочки скорее всего тебе завидовали я в подростковом возрасте переживала из-за ее отсутствия, а потом поняла, что грудь, то есть (2ка почти) но из-за телосложения (широкие плечи и широко посаженная грудь) ее почти не заметно визуально из-за этого у меня всегда были, да и есть проблемы с подбором одежды, то форма на та, то благодаря вырезу и недайбог какому-то украшению в районе плечей - и всё я похожа на указатель на мужской туалет Miracle777,
Miracle777 писал(а):
ездили с родителями в Крым
ах Крым
Miracle777 писал(а):
Я люблю фотографировать со школы, когда у меня появился фотоаппарат первый: мыльница.
ой, когда в семье появился первый цифровой фотоаппарат - я, кажется, сошла с ума - это была не мыльница, а такая мини версия современных зеркалок, но я его чуть ли не каждый день с собой таскала и фотала всё до сих пор дома лежать штук 10 ДВД дисков с фотками тех времен (родители жаловались, что фотки занимают много места на компе, удалить же я их не могла, по этому бережно всё хранила на дисках)
Miracle777 писал(а):
обязательно будет
Nochenyka писал(а):
Невеличкі підсумки!
Яна, спасибо тебе, за то, что собрала нас тут вместе и за все твои тёплые слова каждой из участниц
_______________________________ на форуме бываю очень редко, по всем вопросам пишите в мессенджеры.
Дівчата, перечитала всі ваші звіти за останній тиждень, така ностальгія На власний відгук не спромоглася Всім дякую за гарну компанію, було дуже приємно потеревенити та відволіктися. Nochenyka,дякую за організацію, ти супер
Nochenyka,Яночко, я тобі вдячна, що ти витягла мене з кола рутинних справ, змусила своїми завданнями згадати дитинство. навіть моя мама нещодавно впала у спогади - розказувала, як тато проявляв фото і розкатував (знайшли спеціальну машинку для розкатки фото). я зрозуміла і частково вимушено змогла довести діткам, що щастя - в малому. треба бути родиною. і для розваг не потрібні батути, іграшки чи каруселі. ми навіть веселі старти на вилазці влаштували)) а ще я навчилась виходити з квартири без мейкапа. вже 4 тижні я забула, що воно таке))) коротше, мій уклін тобі, низький! дівчата, вам дякую за компанію і за натхнення! ви круті! і щиро зичу усім вам і вашим родинам домашнього затишку, теплоти і звісно здоров'я!
Всем леди спасибо за компанию и общение!! Удивительно, какие мы все разные - начиная от отношений с косметикой, заканчивая взглядами на жизнь Это прекрасный опыт говорить об одном и том же и рассматривать с разных сторон
Яна, марафон получился прекрасный. В таких условиях у тебя получилось классно разнообразить наше время, заставить отвлечься от повседневной беготни и забот
Кстати, последний раз красилась недели 3 назад... Уж не знаю, что повлияло карантин или всё же марафон? Ну, вот вернёмся к нормальной жизни и проверим
Желаю нашим участницам благополучия, достижения всех целей (или просто мечт, у кого как) и много-много радостных и тёплых моментов. Пусть у вас и у ваших близких все будет хорошо