Если у многих в дом вирус приносят дети из садика или школы, то у нас в 90% вирусняк приносит муж. И вчера пришел с суток - температура 38,5 Вообще не было в планах болеть и лечить детей, с которыми я каждое утро воюю то за шапку, то за теплые штаны, то за кофту теплую.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
В нас я принесла. Сходила на мікро-корпоратив на роботі. Як результат - у пів офіса грип А. В мене чомусь аналіз не показав. Але вже 5 днів температура 37,5-37,8 + трахеїт. У чоловіка 3 дні температура 39. Діти ще тримаються.
Просто бажаю промені поносу тому, хто вирішив прийти на необов'язковий захід хворий.
Оооо, я как вспомню период садика и новогодние утренники, так и вздрогну и глаз начинает дергаться. Когда именно на утренник некоторые родители тащили детей и с температурой, и соплями, и кашлем - "Ну так ребенок же готовился, стишок учил, Дедушку Мороза ждал! Ребеночку же обидно пропустить из-за болезни. Праздник всё же!"
Видимо у Вас кто-то такой же - ну так готовился, ждал, может и платье(рубашку) купил, надо идти.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Юлька85, тами майже кожного тижня так зустрічаємося. Я знаю про, як мінімум, 6 людей, які захворіли, керівництво теж. Я б звільнила за таку безвідповідальність. Бо приємного мало. Я ледь функціоную, чоловік теж. У малого серйозні змагання, треба вберегти його до 1 березня
inn4ik,ну человек мог и не знать, что болен, а уже біл переносчиком. Искать "нулевого" заболевшего при вирусняке - дохлій номер не имеющий смісла. Начни давать детям озельтамавир (Тамифлю, Сельтавир) - у меня дочь в полном контакте с заболевшими - не заболела вообще, мі с маман отделались легким испугом.
Я думаю якщо вже температура 39, то ніхто і не піде. В мене чоловік сильно перехворів, ми з донькою пили енгістол і не захворіли, можливо це і не енгістол допоміг. З приводу таміфлю для профілактики, особливо дітям, я в шоці, якщо чесно… навіщо? Ви читали склад і побочки?
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Leno4ka,я почему то помню, что Вы учитель, а не доктор. Моей дочери назначил данный препарат ее лечащий педиатр, который полностью ознакомлен с анамнезом дочери, и ее хроническими болезнями (они довольно сложные и очень опасные). Данному врачу я полностью доверяю. И естественно доктор перед назначениями анализирует - польза/вред от препарата и от болезни. Если бьі она заболела, то был пи....ц.
Shateno4ka, бепантен. Хоча наразі в мене супер мазюка SOS від усього, навіть прищі прибирає за день, алергію на мороз або на сонце теж швидко лікує, в мене все життя така проблема є, навіть не скажу, що прям мороз, але шкіра реагує одразу. купувала на лавандовій горі, там у складі лаванда та інше, але в них є сайт, можна і замовляти продукцію. До речі, ще псилобальзам мені допомагає.
Сашунечка,у меня маман во времена глубокого совка и работі на Преобразователе делала его сама. Назівалось оно "жидкие перчатки". А потом ті сказала, что в аптеке есть, с тех пор не бадяжим... покупаем в аптеке. Но от ціпок и обветренніх рук просто бест!
Shateno4ka, мне очень нравиться мазилка "Дермасан" продаеться в аптеке. Она с нашатірем, но он испряеться бістро. Стоит не дорого.
я купила, когда ты прошлый раз писала. один раз нанесла и это ужас. все мои ранки начали разъедаться и печь еще сильнее.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Shateno4ka писал(а):
Дівчата, почалася алергія на холод на руках, чим можна лікувати, може мазь?
вчора тільки Threads з цим попався. наскринила собі кучу всього. кожному помогає щось своє. ну типу атопік креми, ліпікар і тд. ну і креми з мочевиною, але мені один вже не допоміг. це якщо реально алергія на холод. лікарем встановлена. трошки пошерхли ручки, бо без перчаток вийшла - там і Антошка допоможе.