Дані з інтернета: вул. Європейська, 13 тел.: 95 04 63
Шановні форумчанки! Може у когось є там знайомі, родичі? Мені потрібен терміново реальний номер телефона. Цей два дні не відповідає. У мене там родичка при смерті, потрібна інфа про стан здоров‘я. Ми не в курсі, чи повідомлять нас у випадку нехороших новин. А вона вже не в змозі на мобільний відповісти
дійшли руки написати: жоден з телефонів, які мені в особистому порядку дала форумчанка, жоден з офіційних - не відповідали три дні. у підсумку - ми не встигли. тітка моя померла в той же день, коли мама була у неї і просила м/с сповістити в разі такого випадку. ніхто не подзвонив. поховали на кушугумському кладовищі, зарили трактором, як і ще сотні інших людей (багатьох навіть без табличок, тільки паличку з номер всунули). шкода, що після 71 року життя поховали, як сміття...добре, хоч інфу дали, де поховали і ми тепер маємо змогу зрідка навідувати і не дати могилі перетворитись на шмат землі...