Вже доглядаю (26 серія з 30) "Козирне місце". Артем Позняк - красунчик, як завжди Мій улюблений детектив, криміналістика, оперуповноважені, ммм Навіть не хочу, щоб закінчувався! Подивимося, чи вгадала я, хто архітектор. І, звісно, дуже шкода, що навкруги суцільна корупція і несправедливість стосовно дійсно гарних оперів!
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
І чого я раньше не звертала увагу на цей сериіал. Красиво, пронизливо (у деяких випадках аж до сліз - коли забирали останне зерно, наприклад )
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
так, дуже тяжкий Впевнена, що не наважусь дивитися вдруге...
Я даже не могу посмотреть первый раз - не хочу. У меня дед из эпицентра голодомора, с полтавской области. Он как то помалкивал, а вот сестра (папина тетка!) его порассказывала ужасов. И как их папа все деревья плодовые выпилял, и как посеял пшеницу за которую обещали заплатить, а забрали просто бесплатно и даже подмели в амбарах. И выжили только за счет того что мой прадед кузнец был. А в селе без кузница никак вообще. И как мамка ихняя все золото свое сдала за две буханки хлеба... В общем не могу я это смотреть, наверно генетическая память не дает.
zuzunka, в мене теж бабусі і дідусі розповідали про голодомор, і ще в ті роки вже в мене був дисонанс в голові, як це наша влада могла своїх же людей дітей заморити голодом...
Почала дивитися Посібник з убивства для хороших дівчат, донька читала книгу, а мені щось захотілося подивитися.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Вчора почала дивитися "Ментівські війни. Харків". Знову Артем Позняк, розслідування, криміналістика 3 сезони. То Києвом при перегляді "Козирного місця" милувалася, тепер Харковом помилуюся.
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Вже кілька днів дивлюсь "Прикордонники", це дуже близька до мене тема, чоловік теж вчився в цій академії і я з ним жила в Хмельницькому, поки він там вчився, перші десь 20 серій були до 24 лютого, потім початок війни...
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы можете добавлять вложения