Адресати визначені! З 5.04 по 20.04 у вас буде час на відправлення весняного привітання! Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ВЕСНА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Участники
Litliya Псишка olyazp anuki Infinity lady Мурлыся Мурлыся ilonc31 Nadezhdovna Летучая_Мышь Minutka Джесси Marishka Lemongrass АлекSandra Divali Mira o Cet Alenka_1884 Alenka_1884 olyazp ilonc31 Marishka olbabenko Adelia Divali Miss_Cutie Miss_Cutie Elementik Анютанн EnnJoy Lemongrass tavi2008 Псишка Манюня_23 Манюня_23 lyosya exXtaZzy Litliya Джесси цветочек_24 цветочек_24 NaStoyka anuki exXtaZzy Adelia vasilisa_lucky Elementik vida-ju NaStoyka АлекSandra Летучая_Мышь Tashika vida-ju Анютанн Juliet_zp Nadezhdovna Tashika Mira o Cet lyosya olbabenko EnnJoy Infinity lady vasilisa_lucky Minutka tavi2008 Juliet_zp
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1.Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання. 2.Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до весняної тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча) після відправлення листівки (період з 05.04 по 20.04). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримається
_______________________________ Я не хочу быть слишком самостоятельной. Я хочу, чтобы мужчина прибивал мне полочки, открывал банки и укрывал ночью одеялком <З
Счастье привалило Как я люблю красивые открытки!!! Фламинго - это ответочка от Тани
А ещё я только вчера узнала о новых марках с Джамалой и она мне пришла
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
Моя открыточка так и не пришла, хоть отправлена уже давно (( Жаль, что человек старался, а я не могу порадоваться. Что поделать - укрпошта
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
vasilisa_lucky писал(а):
И я получила свою открыточку!!! Ура! Фото выложу позже) Моя фея не подписалась,но очень надеюсь,что здесь отзовётся и увидит мою благодарность) Спасибо!
Ура-ура! Я пролистала в первый раз сообщение, не увидела. Очень рада! Надеюсь, не очень запачкана была почтой )) Если честно, приехала прямо на ваше отделение, чтобы точно не потерялась
_______________________________ В жизни нужно выполнить всего три задачи: научиться самому быть счастливым, родить детей и обучить их искусству быть счастливыми. Если сегодня - как вчера, зачем завтра? На правах рекламы: Консультации психолога
Minutka,Ура! Я переживала,что потеряется... Там ещё в подарок гравюра полной штриховки,если поцарапать всю,то будет много скрытых ярких рисунков на белом фоне)))