Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
Nadezhdovna, захожу я тут на посткроссинг.уа (открытка моя дошла 23-60001), а тут вот
В нашем полку прибыло)))
Нежданчик А я перед выходом на почту думаю, ай да кликну еще адресочек! И читаю-читаю-читаю пожелания. И в моей первой партии открыток нашлась для тебя! и она таки уехала, как еще 4. А хотела ж только три сегодня отправить
Хотела про почту написать: Прихожу за марками для России - мне говорят - международных марок нет. И не будет... ПФФФ как это? Но мальчик новенький оказался и не смог мне пересчитать на обычные марки эти 16 грн
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
Nadezhdovna,красиво))) Надо и себе в посткроссинг по Украине добавляться, а то я в глобальном Уже года три "не активная" была и вот мне приспичило - наклопала аж 3 адреса... и только из этой тему узнаю, что каждый набор марок будет порядка 20 грн стоить
Nadezhdovna,ухты, это вы в типографии напечатали настоящие открытки из своих работ?
Если печатный салон считать типографией, то да.
Сканирую, редактирую, создаю макет на листе А4 для лица и задника и иду в салон. Режу сама - у меня специальный резак типа гильотина
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.