Зовсім скоро навкруги засяють новорічні гірлянди, домівки будуть огорнуті у запах ялинок та мандарин, а відчуття казковості стане трошки ближчим! Отже самий час знову одягати костюми снігуроньок та творити дива!
Як прийняти участь в обміні:
В обміні можуть приймати участь усі користувачі, що зареєстровані не пізніше ніж за 3 місяцi до початку обміну, написали 300 повідомлень на форумі і не перебувають в групі порушників, в тому числі і модератори. Для того, щоб прийняти участь в обміні, необхідно надіслати інформацію за формою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform Ви будете і дарувати подарунки, і отримувати їх. Для того, щоб форумчанкам було легше обирати подарунки, обов'язково заповніть поле "Про себе" максимально інформативно. Вартість подарунка не повинна перевищувати 120 грн. Витрати на доставку оплачує відправник. Подарунок може бути покупним, може бути рукодільним - на ваш розсуд. 28 листопада кожній Форумчанці випадковим чином буде розподілений адресат. А далі ви вмикаєте фантазію, щоб здивувати адресата таким незвичайним, оригінальним і несподіваним подарунком, від якого відчуття дива не залишатиме одержувача цілий рік!
Подарунки можна відправити поштою, вручити особисто або доставити будь-яким іншим способом. Будь ласка, подаючи заявку, оцінюйте своє бажання і вільний час для участі в обміні. Пам'ятайте, що ваш адресат буде дуже чекати на ваш сюрприз! Підійдіть до участі відповідально!
Календар:
12 листопада - анонс 12 листопада - 26 листопада - прийом заявок 28 листопада - розсилка адресатів всім учасникам 1 грудня - 17 грудня - обмін подарунками
И я отмечусь) Сразу напряглась, думаю, может не стОит учавствовать, вдруг не получится угадать с подарком адресату?! Возможно рискну)) Пролистала темку с прошлым обменом - так вроде опять захотелось попробовать, но теперь боюсь не угадать с подарком правда ещё больше
Я вчора в магазині випадково побачила те, що писала в побажаннях От саме те. Цікаво,яка ймовірність,що людина,що буде обирати мені подарунок,теж туди зайде?