УВАГА! Укрпошта з 10.09.2018 підняла тарифи на поштові послуги. Тепер марка по Україні коштує 7 грн (рекомендований лист +6 грн). ТАРИФИ
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і правила участі
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших.
1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання. 2. Обовязкова умова участі: до 23 жовтня кожен учасник повинен відправити ведучій фото листівки та отримати відповідь про її відповідність умовам обміну. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча) після відправлення листівки. 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Обмін триває з 9.10 до 23.10.2018, велике прохання не затримувати свій осінній привіт! 6. Цей обмін міжнародний
Перший осінній привіт виявився зовсім не осіннім, а майже літнім. І хоча на листівці чарівна осіння Іспанія, мені було дуже тепло на душі. Альоночка, величезне дякую за таку красу. Дякую, за твої враження і коментарі. Від них віє щастям і справжнім оптимізмом!)) Дуже рада, що твоя мрія здійснилася і на новому місці ти ще більше посміхаєшся. Такій сонячній людині підходить така сонячна країна. Сподіваюся і я на новому місці буду посміхатися
А другий привіт був від Саші і... тримайте мене семеро Це ж знову мій Капітанчик. Тепер в мене є власний щит)) Не уявляю, як ти встигла його зробити серед мільйона жирафів і львів. Листівка неймовірна, гусочкою мене ще ніхто не називав. Дякую!
Дуже тішуся з того, що отримала ще купу поштових привітів, навіть поза обміном. Мабуть не така я вже і засранка
Nochenyka, львы и жирафы уже успешно продаются в Англии) Так что у меня были свободные пару часов на щит) Ели спасла щит и блокнот от маленьких поклоников Капитана Америка Вначале хотела сделать брошку, но размер то не маленький, как орден на груди был бы) Так что этот щит может быть закладкой в любимую книгу, как елочная игрушка или просто как что-то любимое и секретные в твоей сумочке) Lyosya, спасибо Письмо мяли наверно всем отделом ) там правда очень мягкий конверт с пупырышками)
Юличка очень рада, что всё понравилось! Я с поездками по Украине, не могла получить раньше открыточку от своего адресата (как приятно было узнать кто это в темке ) И вот сегодня я наконец получила красоту из Испании Алёнка, ты знаешь как я тебя люблю, теперь у нас с тобой есть ещё больше общего - полёты на воздушном шаре.И пусть они состоялись в разное время и в разных странах, но мы получили незабываемый опыт! Спасибо за открыточку и тепло твоей души
Nochenyka, Яночка видимо где-то путешествовала не мало (приклеили это - разобрать слова почтальона я так и не смогла ) Спасибо, дорогая Открыточка супер, ей место на моей карте мечты