Хочу зазначити, що обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479
Бажаю гарних вражень від участі у посткросингу!
Що воно таке той посткросинг і ПРАВИЛА УЧАСТІ
Цитата:
Посткрооссинг — проект, створений для можливості отримання листівок з усього світу, або в межах окремої країни. В основі принципу ОБМІНУ листівками лежить єдина база всіх учасників проекту, а також механізм видачі адрес (у нашому випадку рандом). При цьому в посткроссингу має місце система непрямого обміну, тобто відправляючи листівки одним користувачам, учасник отримує їх від інших. 1. Відправляти можна окремо листівку, або вкладати її до конверту, за вашим бажання чи проханням адресата. 2. Майте повагу до свого адресату. Не відправляйте листівку з написами "З Днем Народження/Поздравляю" і таке інше, що не має відношення до зимової тематики чи коментарю адресата. 3. Обов'язково заповнюйте форму (що надішле вам ведуча https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 91000) після відправлення листівки (період з 05.12 по 20.12). 4. Обов'язково напишіть про отримання листівки від свого адресату в темі (або хоча б в ЛС ведучій). Діліться гарними враженнями, фотографуйте отримані листівки. 5. Цей обмін міжнародний 6. Спілкування українською мовою підтримується
Мой получатель получит эксклюзивную открыточку с иллюстрацией от меня заявочку заполнила
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
Мой получатель получит эксклюзивную открыточку с иллюстрацией от меня
вот только из твоего дева и именно с этой мыслью: "как я хочу ее рисунок на открытке! почему она не участвовала в октябрьском обмене???" а тут, бах, и ты такое пишешь!!!
Nadezhdovna, Багато ілюстраторів сканують свої малюнки, друкують в типографії на продають в інста, або на свої сайтах. В мене, наприклад, є вже улюблені ілюстратори. Чому б і тобі не спробувати
Shapka, Щось навіть занадто швидко)
*Люблю собак і поросяток, мабуть була поросятком в минулому житті, бо дуже люблю усілякі смаколики )))
*Для мене зима асоціюється з морозною свіжістю дихання Снігової Королеви,з хрускотом снігу під ногами,з запохом ялинки і мандаринів в будинку,очікування нового року,яке просякнуте чарівництвом.
*Люблю оленів та ялинки, гори та небо, день та ніч - зимову природу таку, яка вона є.
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Nadezhdovna, Багато илюстраторів сканують свої малюнки, друкують в типографії на продають в інста, або на свої сайтах. В мене, наприклад, є вже улюблені ілюстратори. Чому б і тобі не спробувати
А у меня канал саморазвития Я обязательно сделаю. только придумаю, какие
Сашунечка писал(а):
"как я хочу ее рисунок на открытке!
да? приятно
Сашунечка писал(а):
почему она не участвовала в октябрьском обмене???"
Маринка ПРОВТЫКАЛА!
_______________________________ Случайности не случайны. Причина всего в Вашей жизни - Вы сами. Плохо или хорошо Вам - это Ваше творение. Наслаждайтесь своей силой.
в своем инстаграме запустила акцию - комментируй под любимым фото и самый интересный и активный жеаждущий и желающий получит открытку с иллюстрацией Мне самой интересно, какой будет результат и на какие работы у кого глаз ляжет
Но для марафона я нарисую новую
До сих пор думаю КАААК я пропустила осенний посткроссинг. Мне ж так эта идея близка. Я из каждого города, куда приезжаю - шлю открытку домой и маме с папой
Последний раз редактировалось Nadezhdovna 15 ноя 2016 17:40, всего редактировалось 1 раз.
А тим часом вже 50 учасниць!!! А ще два тижні до старту
*Очень люблю котеек, вышивать и кататься на роликах
*...люблю матрасний відпочинок не менш ніж активний, загалом позитивна, але бувають часи великого жалю, вірю що дива таки трапляються і Дід Мороз існує!
*...чекаю на зимову казку, на засніжену вулицю, на час, коли ніч вкриває місто і сніг іскрить під ліхтарями.
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Сегодня получила открыточки такие классные теперь они ждут своих получателей А еще сайт у которой я заказывала открытку подарил мне открытку-антистресс новогоднюю...рада до безумая
обов'язковою умовою участі буде бажання відправляти та отримувати класичні поштові листівки, що відповідатимуть заданій темі - ЗИМА, або коментарю вашего адресату Всі хендмейд чудовинки, виключно за бажанням, можуть бути доповненням, але загалом, для обміну подарунками відбувається окремий проект - viewtopic.php?f=54&t=153479