So... Після роботи побігла на пошту за посилкою) Навіть встигла її відкрити перед уроком англійської та дістати один подарунок)) Це чудова новорічна експозиція Не знаю як правильно вона називається Вже після урока розпакувала інше і це просто amazing Моя Санта знає, що я творча особистість, тому надіслала мені пряники та глазур, щоб я сама їх розфарбувала Також є гарна свічка, змійка-магнит і змійка з бісеру Я сама колись плела з бісеру. Сьогодні йшла в магазин за мішурою зеленого кольору, але мені не сподобались ті, що були в наявності, тому взяла золотой. І що мені надсилає Санта - зелений дощик, я якраз щось таке і хотіла Ну і моя котодитинка теж з подарунками І здається я знаю, хто моя Санта Чомусь в цьому році я саме від неї хотіла подарунок Дуже дякую, моя люба Санто! Я тішилась як дитина
_______________________________ обращаться ко мне на ты