Збираю одноразове сп по ТМ Авекс. Більше половини мінімалки собі замовляю, пропоную приєднатись) САйт: http://beemart.pl.ua Цель СП: купити за оптовими цінами і зекономити на доставці Орг.сбор: 5 % Ростовки: немає Мінімальне замовлення: 700 грн Условия оплаты: 100% передоплата на карту ПБ Сроки доставки: 2-3 дні з моменту замовлення Раздачи: Неділя на Метабанку, Піски, Шевчик - за домовленістю Увага! записую колір бажаний, але гарантувати не можу! кладуть те,що є на складі! якщо це влаштовує, не замовляйте!
Alisija,а вы получали уже вещи с этого сайта?Как они по маломерности? Думаю,может на размер больше взять? И можно пожелание-по возможности не красную,а там как положат уже
Барбариска,з розміром я довіряю сітці. Єдиний раз був промах з колготами. Піжами, сукні, водолазка на дівчинку беру на наш зріст. А на хлопчика на розмір більше, бо малюк у мене габаритний)
ДевушкаЯ,Svetik_1983,спробую, коли будуть зі склада дзвонити. Svetik_1983,тобі для дівчинки? я не впевнена, щщо вони відрізняються, але про всяк випадок)))
Alisija,спасибо за толстовку Хорошо,что в последний момент решила взять на размер больше,получилась как раз.Если бы взяла по размерной сетке,была бы маленькая