Site Logo

Текущее время: 20 апр 2025 09:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 7 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Салфетки МОЮЩИЕ БЕЗ ХИМИИ Greenway.
СообщениеДобавлено: 25 фев 2020 13:38 
Леди форума
Цитата

ЗЖФ-зависима: 10 лет 10 месяцев 22 дня
Семья: муж
Детки: пока нет

Очки репутации: 13
Повысить репутациюПонизить репутацию
Изображение

Освободите свой дом от химии))
Срок службы салфеток 2года.
Для уборки нужны только вода и салфека.

Результат:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

процент сп - 0%
цель сп - экономия на доставке
раздача: фестивальная, металлургов
возврата и обмена нет

Изображение

1.ABSOLUTE. СЕРВЕТКА ДЛЯ МИТТЯ ПОСУДУ - 108грн

Отримуйте задоволення від абсолютної чистоти! Зробив вибір на користь екологічних виробів «АБСОЛЮТ» лінії AQUAmagic, ви забезпечили комфорт, затишок та чистоту на своїй кухні, турботу про власне здоров’я та здоров’я оточуючих людей.
Серветка легко та якісно миє посуд, не залишаючи подряпин и розводів на її поверхні. М’яке полотно ефективно та бережливо усуває звичайні забруднення та полірує посуд, а жорсткий бік можна використовувати для видалення нагару та липкого жиру.

2. TWIST. СЕРВЕТКА «СКРАБЕР» - 223грн

Насолоджуйтесь свіжістю та чистотою без зусиль! Зробивши вибір на користь екологічних виробів TWIST лінії AQUAmagic, ви досягнете успіху у створенні бездоганного комфорту та забезпечите турботу про власне здоров'я та здоров'я оточуючих людей.
Серветка легко видаляє ті що в'їлися та стійкі забруднення з будь-яких поверхонь, не пошкоджуючи їх і не залишаючи слідів. Відновлює бездоганний вигляд поверхонь і допомагає зберегти його надовго.

3. ULTRA. СЕРВЕТКА «ІНВОЛВЕР» - 342грн

Насолоджуйтесь ультрачистотою без зусиль! Зробивши вибір на користь екологічних виробів ULTRA лінії AQUAmagic, ви досягнете успіху у створенні затишку та комфорту та забезпечите турботу про власне здоров'я та здоров'я оточуючих людей.
Призначена для максимально швидкого та якісного усунення різних забруднень. Створена на основі інноваційної нитки «Інволвер», в якій ультратонке розсічене мікроволокно багаторазово обвиває серцевину з жорсткого ворса-«скраба». Така технологія істотно збільшує міцність і зносостійкість тканини та забезпечує її перевагу над традиційним мікроволокном за безліччю функціональних показників.
Серветка незамінна для очищення та полірування будь-яких поверхонь: електричних приладів, лакованих покриттів, срібла, сталі, хрому, дзеркал, кришталю тощо. Не залишає розводів і ворсинок, швидко надає поверхням бездоганний вигляд.

4. ABSOLUTE. СЕРВЕТКА В РУБЧИК ДЛЯ КУХНІ - 238грн

Отримуйте задоволення від абсолютної чистоти! Зробив вибір на користь екологічних виробів «АБСОЛЮТ» лінії AQUAmagic, ви забезпечили комфорт, затишок та чистоту на своїй кухні, турботу про власне здоров’я та здоров’я оточуючих людей.
За рахунок рельєфної фактури серветка без зусиль справляється з очищенням будь-яких поверхонь, включаючи металеві та хромовані покриття. Легко видаляє складні жировмісні забруднення. Відмінно поглинають вологу. Не лишають розводів та ворсинок, зручна і приємна у використанні.

5. ABSOLUTE. ГУБКА «ІНВОЛВЕР» - 302грн

Створена на основі інноваційної нитки «Інволвер», в якій ультратонке розсічене мікроволокно багаторазово обвиває серцевину з жорсткого ворсу – «скрабу». Перевершує традиційне мікроволокно за багатьма функціональними показниками. Унікальна структура ворсу та підвищені поглинаючі властивості дозволяють максимально швидко та якісно очищати сильно забруднені поверхні і видаляти стійкі плями з будь-яких матеріалів.

6. UJUT. СЕРВЕТКА УНІВЕРСАЛЬНА - 216грн

Насолоджуйтесь створенням затишку! Зробивши вибір на користь екологічних виробів «УЮТ» лінії AQUAmagic, Ви забезпечили бездоганну чистоту свого будинку, турботу про власне здоров'я та здоров'я оточуючих людей.
Серветка використовується для видалення різних забруднень з будь-яких поверхонь, включаючи металеві та хромовані покриття. Не залишає розводів і ворсинок, швидко надає поверхням бездоганний вигляд.

7. UJUT. СЕРВЕТКА ДЛЯ СКЛА - 180грн

Насолоджуйтесь створенням затишку! Зробивши вибір на користь екологічних виробів «УЮТ» лінії AQUAmagic, Ви забезпечили бездоганну чистоту свого будинку, турботу про власне здоров'я та здоров'я оточуючих людей.
Серветка дозволяє швидко і якісно вимити вікна без необхідності витирати їх насухо. Надає сяйво виробам зі скла, кришталю і фарфору. Також використовується для очищення екранів телевізорів, моніторів, мікрохвильових печей і оптичної техніки.

8. NEGA. СЕРВЕТКА КОСМЕТИЧНА - 108грн

Ніжна турбота з першого дотику... Зробивши вибір на користь екологічних виробів «НЕГА» лінії AQUAmagic, Ви подарували собі ідеальний догляд за тілом і волоссям, а також забезпечили турботу про власне здоров'я та здоров'я оточуючих людей.
Завдяки інноваційній структурі ефективно видаляє залишки макіяжу, жир, відмерлі клітини. Володіє унікальною поглинаючою здатністю. Використання технології Silver запобігає появі та росту патогенних бактерій — за рахунок вмісту наночастинок срібла. Постійне застосування серветки покращує стан шкіри, освіжає колір обличчя, підвищує сприйнятливість клітин епідермісу до поживних і зволожуючих компонентів косметичних засобів. Забезпечує ефект легкого пілінгу. Для будь-якого типу шкіри, включно з чутливою.

9. ABSOLUTE. СЕРВЕТКА ВЕЛЬВЕТОВА - 259грн

Багатофункціональна серветка незамінна для прибирання на кухні. Виключно м’яка, вона відрізняється високою зносостійкістю й особливою поглинаючою здатністю. З її допомогою ви легко очистите будь-які поверхні, не залишивши на них розводів та ворсинок. Зручна для посуду — дозволяє швидко витерти її насухо. Ідеально підходить для обсушування овочів та фруктів.

10. DEVICE. СЕРВЕТКА ДЛЯ ЕКРАНІВ СМАРТФОНІВ - 89грн

Серветка з ультратонкого мікроволокна AQUAmagic швидко і якісно видалить будь-яке забруднення з поверхні екрану: від пилу, бруду, жирних плям чи відбитків пальців не залишиться і сліду. Тканина дбайливо очищає скло, не залишаючи ворсинок, має антистатичний ефект. Використання серветки гарантує вашим пристроям бездоганний зовнішній вигляд в будь-якій ситуації. Підходить для всіх моделей смартфонів та рідерів.

11. SCREEN. СЕРВЕТКА ДЛЯ ПЛАНШЕТІВ І МОНИТОРОВ - 89грн

Комбінація двох різних поверхонь забезпечує ідеальний результат очищення. Шерехата текстура лицьового боку притягує і утримує пил і бруд, видаляє жирні плями, не залишаючи слідів. Зворотний бік з ультрагладкої тканини ефективно полірує екран, надаючи йому бездоганний вигляд. Має антистатичний ефект. Підходить для будь-яких планшетів і невеликих моніторів.

12. LOOK. СЕРВЕТКА ДЛЯ ОКУЛЯРІВ - 47грн

Серветка з ультратонкого мікроволокна AQUAmagic дбайливо очищує поверхню лінзи, видаляючи будь-які дрібні забруднення. Миттєво вбирає вологу, не залишаючи слідів та розводів. Тканина має антистатичний ефект, не допускає осідання частинок пилу та бруду, й після очищення скло надовго зберігає прозорість. Підходить для всіх видів окулярів.

Изображение Изображение Изображение

MYSTIK. ОЧИСНА ПАСТА - 123грн

Очисна паста BioTrim MYSTIK широкого застосування. Ефективно видаляє стійкі забруднення, включаючи іржу, пригорання, жир з поверхонь з нержавіючої сталі, скла, пластику, кераміки, фарфору. М'яко полірує, надає блиску глянцевим покриттям. Унікальна формула з інгредієнтів природного походження. Не містить токсичних компонентів, повністю біорозпадається.

Спосіб застосування: нанесіть пасту на змочену поверхню, яка потребує очищення. Протріть поверхню вологою серветкою з мікроволокна. Для складних забруднень використовуйте губку або диск з мікроволокна. Для усунення забруднень зі скла, дзеркал та інших глянцевих поверхонь використовуйте водний розчин пасти в пропорції 1:5. Нанесіть його серветкою або губкою, протріть поверхню сухим виробом з мікроволокна.

Изображение

MYSTIK. ОЧИСНИЙ ПОРОШОК - 123грн

Очисний порошок BioTrim MYSTIK для приготування розчину. Ефективно видаляє стійкі забруднення з предметів інтер'єру зі скла преміум-класу і кришталю. Швидко прибирає кавові і чайні плями, що в’їлися, накип з чайників, кавоварок і посуду з порцеляни та скла. Делікатно очищає столові прибори зі срібла і благородних металів. Має антибактеріальний ефект.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: для очищення від накипу покласти 15 г порошку, залити 1,5 л гарячої води, через 15 хвилин прополоскати кілька разів холодною водою. Для очищення плям, що в’їлися, з кришталю, скла, порцеляни, столових приладів, приготувати розчин із розрахунку 30 г порошку на 3 л води, опустити в нього предмети на 15 хвилин, потім прополоскати холодною водою. Для особливо стійких забруднень збільшити концентрацію і час витримки у два рази.

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

1. LUXE. РУШНИК АВТОМОБІЛЬНИЙ - 756грн

Насолоджуйтесь бездоганною чистотою автомобіля! Зробивши вибір на користь екологічних виробів «ЛЮКС» лінії AQUAmagic, ви забезпечили ефективний і простий догляд за вашим автомобілем, подбали про те, щоб він сяяв чистотою і служив вам довгі роки.
Рушник автомобільний LUXE лінії AQUAmagic виконаний з унікальної тканини, створеної на основі інноваційної нитки «Твіст». Ця нитка представляє собою особливе плетіння з розсіченого ультратонкого мікроволокна у вигляді скрученої по спіралі петельки. Завдяки такому плетиву тканина має здатність поглинати та утримувати вологу, бруд і пил, що в рази перевищує обсяги матеріалу. Подовжений «голчастий» ворс дозволяє без перешкод проникати у важкодоступні заглибини та щілини. Ідеально підходить як для вологого, так і для сухого прибирання без застосування хімічних засобів.
Рушник автомобільний LUXE
Великий і зручний рушник зробить миття автомобіля простим та легким процесом. Завдяки здатності мікроволокна всотувати значні обсяги вологи воно швидко впорається з прибиранням таких великих поверхонь, як капот, багажник або шибки автомобіля, одним рухом видалить зайву вологу після миття та захистить автомобільну емаль від пошкоджень. Ваша машина буде сяяти чистотою!

2. LASKA SPA. НАБІР ДЛЯ СПА-ДОГЛЯДУ - 684грн

Доглядайте за шкірою лагідно! Зробивши вибір на користь екологічних виробів «ЛАСКА СПА» лінії AQUAmagic, Ви забезпечили розкішний СПА-догляд в домашніх умовах, а також турботу про власне здоров'я і здоров'я оточуючих людей.
У набір Aquamagic LASКA SPA входять:
Мочалка-рушник
Унікальне поєднання ультратонкого мікроволокна та жорсткого скраб-волокна дозволяє прекрасно скрабировати шкіру, чудово її поліруючи, тим самим даруючи відчуття гладкості та еластичності. Мочалка-рушник підходить для масажу всього тіла, стимулює циркуляцію крові та покращує клітинний обмін речовин.
Рукавичка-скраб
Рукавичка-скраб забезпечує глибоке очищення шкіри. Оптимальне сплетіння жорсткого скраб-волокна сприяє видаленню ороговілого шару, тим самим активізуючи процеси клітинного оновлення. Забезпечує комфорт і свіжість.

3. ULTRA TWO. НАБІР ДЛЯ ВИДАЛЕННЯ УЛЬТРАСИЛЬНИХ ЗАБРУДНЕНЬ - 972грн

Насолоджуйтесь ультрачистотою без зусиль! Зробивши вибір на користь екологічних виробів ULTRA лінії AQUAmagic, ви досягнете успіху у створенні затишку та комфорту та забезпечите турботу про власне здоров'я та здоров'я оточуючих людей.
У набір Aquamagic ULTRA TWO входять:
Спонж «Інволвер» потрійний
Особливий потрійний крій дозволяє надавати спонжу різні форми для зручності у використанні, даючи можливість досягти кращого результату. Призначений для прибирання будь-яких поверхонь: видаляє стійкі плями, бруд, що в'ївся, і жир. Відновлює бездоганний вигляд, не залишаючи ворсинок, а пил довго не осідає на оброблену поверхню.
Губка «Інволвер» large
Створена спеціально для того, щоб збирати стійкий бруд який важко видалити і утримувати його всередині. Призначена для видалення забруднень і плям з різноманітних поверхонь, які важко відмити: тканинні та килимові покриття, гриль, духовку, вимикачі, підвіконня тощо. Чистота досягається в один прохід – не потрібно довго терти поверхню, та, відтак, травмувати її.
Губка «Інволвер» medium
Швидко, успішно і безпечно бореться з найскладнішими забрудненнями, в тому числі з жиром і брудом що в’ївся, знезаражує. Однаково ефективно діє на будь-якій поверхні – засіб особливої потужності в догляді за автомобілем, оргтехнікою, побутовими приладами. Прекрасно вбирає в себе забруднення, не залишаючи ворсу.

4. LUXE. НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА АВТОМОБІЛЕМ - 864грн

Насолоджуйтесь бездоганною чистотою автомобіля! Зробивши вибір на користь екологічних виробів «ЛЮКС» лінії AQUAmagic, ви забезпечили ефективний і простий догляд за вашим автомобілем, подбали про те, щоб він сяяв чистотою і служив вам довгі роки..
Набір Aquamagic LUXE складається з:
Серветкa універсальний
Після миття авто допоможе насухо протерти всі деталі та відполірувати їх. Незамінна для прибирання в салоні: усуне забруднення з будь-яких поверхонь. Відмінно поглинає пил.
Рукавичка універсальна
Завдяки абразивним властивостями жорсткого боку рукавичка швидко видалить дорожній бруд і сліди комах з лобового скла, капота і фар. М'яким боком дуже зручно протирати від пилу, волосся, ниток, крихт і нікотинового нальоту салон автомобіля, в тому числі оббивку крісел і ткану стелю. Мікроволокно підіймає ворс, «витягує» пил з оббивки та покращує її зовнішній вигляд. Манжета міцно утримує рукавичку на руці, а роздвоєний крій забезпечує зручність експлуатації виробу та швидкість прибирання.
Серветка для скла та дзеркал
Бездоганно очищує шибки, фари, габарити, дзеркала. При цьому поверхні, що очищаються, не потрібно витирати насухо. Знімає статичну електрику, надовго оберігаючи поверхні від сильного запітніння, замерзання та повторного забруднення.
Серветка для поверхонь, що вимагають дбайливого догляду
Ефективно очищує від пилу та плям такі складні та примхливі деталі, як приладова панель та світлові індикатори. Не залишає ворсинок та розводів. Відмінно підходить для полірування хромованих та металевих поверхонь.

5. UJUT MINI. НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА БУДИНКОМ - 648грн

Насолоджуйтесь створенням затишку! Зробивши вибір на користь екологічних виробів «УЮТ» лінії AQUAmagic, ви забезпечили бездоганну чистоту свого будинку, турботу про власне здоров'я та здоров'я оточуючих людей.
У набір Aquamagic UJUT mini входять:
• Рукавичка — для загального прибирання
Завдяки еластичній манжеті комфортно охоплює руку. За рахунок довшого ворсу цей виріб незамінний під час прибирання пилу з апаратури, побутової техніки, полірованих поверхонь.
• Серветка «замшева» — для делікатних поверхонь
Ідеальна для поверхонь, які не можна зволожувати. Одночасно з очищенням поверхня, що протирається, полірується. Відмінно доглядає за ювелірними прикрасами та біжутерією, додає блиск камінню. Незамінна під час догляду за рідкокристалічними дисплеями. Забезпечує ефективний, дбайливий догляд за листям будь-яких кімнатних рослин.
• Серветка «гладенька» — для скла
Дозволяє швидко та якісно вимити вікна без витирання насухо. Легко полірує, надає блиск і сяйво виробам з кришталю, скла та порцеляни. Також використовується для очищення екранів телевізорів, моніторів, мікрохвильових печей, оптичної техніки.

6. NEGA MINI. НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ - 576грн

Ніжна турбота з першого дотику... Зробивши вибір на користь екологічних виробів «НЕГА» лінії AQUAmagic, Ви подарували собі ідеальний догляд за тілом і волоссям, а також забезпечили турботу про власне здоров'я та здоров'я оточуючих людей.
У набір Aquamagic NEGA mini входять:
Тюрбан
Зручний тюрбан сушить волосся наче фен всього за кілька хвилин, без шкідливого впливу гарячого повітря. Застібка дозволяє надійно і просто зафіксувати тюрбан на голові.
Серветка маленька - «косметична»
М'яко очищує шкіру, знімає макіяж, забезпечує ефект легкого пілінгу. Постійне використання серветки покращує стан шкіри, освіжає колір обличчя, підвищує чутливість клітин епідермісу до поживних і зволожуючих компонентів косметичних засобів. Підходить навіть для найчутливішої шкіри.

7. LASKA MINI. НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ, ШИЇ ТА ДЕКОЛЬТЕ - 576грн

Доглядайте за шкірою ласкаво! Зробивши вибір на користь екологічних виробів «ЛАСКА» лінії AQUAmagic, Ви забезпечили чудовий догляд в домашніх умовах, а також турботу про власне здоров'я та здоров'я оточуючих людей.
У набір Aquamagic LASKA mini входять:
Спонж для демакіяжу
Унікальна будова тканини спонжа дозволяє ретельно очистити шкіру, не травмуючи її. Надає антисептичну дію.
Рукавичка-спонж двостороння
Рельєфна поверхня має властивості скрабу: відлущує ороговілі клітини епідермісу, стимулює відновлення шкіри. Гладка поверхня ніжно полірує шкіру, роблячі її бархатистою.
Рукавичка
Ніжна рукавичка забезпечує легкий масаж обличчя, шиї та декольте. Постійне застосування дозволяє зробити шкіру гладкою та здоровою.

Последний раз редактировалось romashka_zp 25 фев 2020 17:27, всего редактировалось 2 раз(а).

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: ЗАЯВКА.СП салфетки МОЮЩИЕ БЕЗ ХИМИИ Greenway.
СообщениеДобавлено: 25 фев 2020 15:37 
Одна на миллион
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 5 месяцев 11 дней
Медали: 6
Я люблю ЗЖФ (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
К 10-летию форума (1) Мой новогодний образ (1)

Очки репутации: 454
Отмечусь.
Классные салфетки, сама пользуюсь такими, замены им пока не нашла.
Нужны будут на подарки :-)

Заголовок сообщения: Re: ЗАЯВКА.СП салфетки МОЮЩИЕ БЕЗ ХИМИИ Greenway.
СообщениеДобавлено: 25 фев 2020 15:49 
Старший Модератор
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 7 месяцев 18 дней
Семья: самая лучшая
Детки: любимая дочечка
Медали: 46
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Автор статьи (5) Путешественница (2) Квест. Победитель. (1) Квест. Участник. (3)
Умники и умницы (7) Активный участник аукциона (1) Fashion battle ЗЖФ (1) Fashion battle (2)
Благотворительная ярмарка (6) I'm lady (1) Вязальная игра (1) Фитнес-челлендж (1)
Творческая личность (1) Лучшая мамочка форума (2) К 10-летию форума (1) Участник фотоквеста (1)
Я люблю Україну (1) Новогодняя рукодельница (1) Я - мама (1) Фото с мамой. Много лет спустя (1)
Весенний шабаш. Участник. (1) Я буду мамою!!! (1)

Очки репутации: 1640
Позовите

... Я личность творческая: хочу творю... хочу вытворяю...

Заголовок сообщения: Re: Салфетки МОЮЩИЕ БЕЗ ХИМИИ Greenway.
СообщениеДобавлено: 25 фев 2020 16:43 
Леди форума
Цитата

Девчёнки, 1го марта кидаю заказик -flo- -flo- -flo- )))))))

СообщениеДобавлено: 25 фев 2020 20:03 
Одна на миллион
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 5 месяцев 11 дней
Медали: 6
Я люблю ЗЖФ (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
К 10-летию форума (1) Мой новогодний образ (1)

Очки репутации: 454
romashka_zp,мой заказ
1.ABSOLUTE. СЕРВЕТКА ДЛЯ МИТТЯ ПОСУДУ - 108грн

СообщениеДобавлено: 25 фев 2020 20:07 
Леди форума
Цитата

Ритёнка, ок, записала -flo-

СообщениеДобавлено: 28 фев 2020 12:10 
Леди форума
Цитата

Девчёнки, едут ко мне:

Салфетка для посуды - 108гр
Изображение

Чистящая паста Mystik - 123грн
Изображение

Салфетка для стекол - 180грн
Изображение

Спонж для снятия макияжа - 180грн
Изображение

Диск Инволтер - 216грн
Изображение Изображение

Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 7 ]