Каріша,да, именно парфюм) и если я не ошибаюсь, то аромат разный у версий туалетная вода и парфюм)
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Подарували molecules escentric 04. Давно читала про цей аромат, збирала відгуки, але затестити все не виходило. Такого розчарування давно не було. Як можна було зіпсувати мій улюблений благородний сандал дешевими цитриновими льодяниками не знаю, але парфюмеру це вдалось. Ще й викликали страшний головний біль. Відчуваю, розношувати їх буду довго і з муками. Не знаю на кому молекули швидко зникають, я в них хожу по кілька днів. Може приживеться на мені, коли трохи послабшає, але поки - жах
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)