Site Logo

Текущее время: 20 апр 2025 05:18

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Перша книжка про грудне вигодовування українською!
СообщениеДобавлено: 29 мар 2016 13:43 
Консультант
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 2 месяца 3 дня
Детки: дважды
Медали: 13
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (3) Благотворительная ярмарка (3)
Лучший консультант форума (4) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1181
Повысить репутациюПонизить репутацию
Видавництво Старого Лева представило першу книжку про грудне вигодовування "Грудне вигодовування: секрети та секретики" (2016р.) (К. Соловей, Т. Гавриленко, М. Єрко)
Від одного з авторів Тетяни Гавриленко
Цитата:
Почуваюся як на церемонії вручення Оскару, коли щасливий номінант всім каже «спасибі», починаючи з мами й тата. Але дійсно, ця книга навряд чи побачила б світ, якби не мої діти і мій власний досвід грудного вигодовування. До речі, коли я писала книгу, то ще годувала Даньку (зараз йому вже майже 5 років). Коли в тебе є, про що сказати молодим батькам, чим з ними поділитися і від чого застерегти, рядки пишуться самі по собі. Але я й не мріяла про книгу, просто писала для себе. Але мабуть Всесвіту було потрібно, і дуже дякую Ксенії Соловей та Марині Єрко, які запросили мене у свою команду. Цікавий досвід, коли психолог, консультант з грудного вигодовування та педіатр пишуть разом книгу, метою якої є допомога матері в годуванні грудьми. Адже для мене грудне вигодовування – це не лише харчування дитини, це спосіб існування мами та малечі. Тому молодій мамі потрібні поради і практична підтримка не лише медичних працівників. Окрема подяка Надії Кудринецькій, адже саме вона була локомотивом цього проекту і завдяки її вірі, наполегливості та професіоналізму, книга вже є. Дякую всім, хто ще був з нами і допомагав у її створенні. Сподіваюсь, що кожний, хто почитає «Грудне вигодовування: секрети та секретики», знайде щось корисне для себе.

Изображение

Оскільки я їду 10 квітня на Всеукраїнську конференцію по ГВ до Київа, то маю можливість привезти кілька книг (думаю, 3-4, бо вони важкі все ж таки) з автографом авторів (одного принаймні точно, а, можливо, й усіх - досі невідомо, чи будуть усі троє). Я ще книгу не бачила, але вже є дуже позитивні відклики, і двоїх авторів я знаю особисто, тому впевнена, що рекомендації стосовно ГВ будуть сучасними. Якщо цікаво, буду питати про вартість (ті книги, що я буду везти, з безкоштовною доставкою )) ).

Профиль Отправить личное сообщение