Цього року ми вирішили не чекати снігу в Запоріжжі і влаштували собі передноворічний різдвяний відпочинок у Львові. Білети купували за місяць, квартиру бронювали теж за місяць - зараз Інтернет у цьому дуже допомагає! Хочу подякувати учасницям форуму, завдяки яким я дізналася про цікаві місця у Львові Їхали на поїзді Сімферополь-Львів, він зручний, їде швидше, ніж запорізький, і ще там ввічливі львівські провідники Назад їхали поїздом до Дніпропетровська, а звідти автобусом, - це найзручніший варіант.
Львів зустрів нас заторами на дорогах та слизькою бруківкою Але все одно настрій був дуже зимній та пречудовий! Декілька фото з першими враженнями:
Багато снігу! Стінка сусідів біля нашої квартири Городоцька (ми жили біля церкви Анни)
Нас дуже вразив різдвяний ярмарок - він європейський! Це місце, де можна зустрітися з друзями, постояти і поспілкуватися на вулиці, гріючись при цьому гльогом, глінтвейном, різдвяним портером, та смакуючи штруделями, мюнхенськими сосисками та яблуками в карамелі.
Перший погляд на новорічну ялинку Дуже красиві янголи Нічний ярмарок Смачний зігрівальний грог Різдвяна композиція на площі Ринок
Взагалі, у Львові є на що подивитись Собори, готелі, ресторани, ратуша, музеї - все це потрібно бачити на власні очі та у різні пори року! Я не буду забирати у вас майбутні враження і поділюся ще декількома видами Львова
Вид з ратуші на Домініканський собор Латинська катедра зсередини Оперний театр Так на мій погляд виглядають дахи, де жив Карлсон
Девочки, спасибо за комментарии! И с наступившим всех Новым годом!!!
Меланья, с середины 22-го до вечера 25-го. Мы пользовались транспортом только с вокзала - на вокзал, а так всё время ходили пешком - находились на год вперед
Tash, я теперь безумно хочу попасть туда весной!!! А вообще очень романтичный город
DonkaHot, дякую, що поділилась з нами враженнями та фото, дякую за можливість поринути у різдвяну львівську казку В минулому році, я саме в цей час була на шляху до Львова Обов'язково туди повернусь адже там зилишилась частина мого серця
_______________________________ А над ними розстелилося небо, ся полонина небесна, де випасаються зорі, як білі овечки...
Kapriz, а мені сподобалося "Шо то має бути, пане/пані?" - коли у магазині запитували, що ми бажаємо купити Криївка - це взагалі дуже круто! І смачно Таких смачнющих вареників зі шкварками давно не їла!