Site Logo

Текущее время: 21 апр 2025 00:07

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 7 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Кредит
СообщениеДобавлено: 22 окт 2013 17:28 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 3 месяца 5 дней
Семья: Пушистики и я
Детки: Жучок
Медали: 3
Я люблю ЗЖФ (1) Почетная невеста форума (1) Автор статьи (1)

Очки репутации: 212
Повысить репутациюПонизить репутацию
Мой муж хотел забрать возврат подоходного налога от налоговой службы в приватбанке. Но оказалось, что с 2006 года на него был оформлен кредит. Естественно кредит он этот не брал, обратился в юр.отдел банка за разъяснениями, пришла стандартная отписка, мол возвращайте деньги...
Как поступить в такой ситуации? Муж запросил копию кредитного дела. Сколько времени банк должен ее выдавать?

Пожаловаться на это сообщение
 Профиль Отправить личное сообщение  
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Кредит
СообщениеДобавлено: 25 окт 2013 13:33 
Юрист
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 19 дней

Очки репутации: 68
Добридень!
Не хочу казати декількох поганих слів в бік цього банку, але ситуація мені знайома.
Беруть кредит на чужі ксерокопії, перший період сплачують щоб не виникло підозр, а потів в певний момент припиняють.
Для боротьби з цією махіною, як такий крупний банк потрібно або звернутися до кваліфікованого юриста, який звернеться від вашого імені до суду або звернутись у міліцію, адже тут наявні всі ознаки шахрайства. І нехай державна машина сперечається з банківською ) Я б почав із заяви в міліцію.

З.У. "Об обращениях граждан" ст. - Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання.

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 ноя 2013 10:39 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 2 месяца 29 дней
Детки: две жопки вреденки
Медали: 12
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Путешественница (1) Квест. Участник. (1) Умники и умницы (1) Благотворительная ярмарка (3)
Бомба форума (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 399
Добрый день!
и у меня есть вопрос по кредитам:
у мужа родители уже много лет живут как посторонние люди (тут сложная ситуация, с заявлениями в милицию и заявлениями в суд о почасовом посещеннии кухня и туалета со стороны отца), у нас раздельное питание (два холодильника), раздельное ведение хозяйства (ком.услуги платятся по очереди, два набора кастрюль, два гардероба и т.д.)
квартира трех-комнатная, приватизированная и на нее имеют права 4-е человек (мама, папа, старший сын и мой муж)
старший сын живет отдельно, но тут он прописан и не выписывался и долю не отдавал.
мы живем в маленькой комнате, мама в проходной зале, а папа занимает самую большую отдельную комнату с балконом
(это я вам написала для понимания ситуации)
а теперь суть:
у папы кредиты, если не ошибаюсь) в пяти разных банках, и он постоянно берет новые. он уже не молод (хоть и ест как лошадь), чем грозят нам его кредиты, если он (не дай Бог) не сможет их выплатить, а с ним что-то произойдет? и как нам обезопасится от этого? чтобы бы мы не закрывали его долги?
родители не в разводе

заранее благодарна за ответ

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 ноя 2013 13:23 
Незнакомка/мец
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 6 месяцев 11 дней

Очки репутации: 1
скажите пожалуйста ксерокопия паспорта и фотография паспорта имеют одинаковую юридическую силу?

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 ноя 2013 23:43 
Юрист
Цитата

kurbis писал(а):
скажите пожалуйста ксерокопия паспорта и фотография паспорта имеют одинаковую юридическую силу?
ha-ha :tancy:

А можливо уточнити, у зв’язку з чим таке запитання. Взагалі-то, копія є копія, чи то фото чи ксеро ) Просто питання повинно бути досить неординарне, якщо воно у Вас виникло. Для слідчого райвідділку фотокопія краще, можливо волокна порахувати, а для банка фотографія може і не підійти. Нотаріуси на своїх копіях проставляють - фотокопія. + Фотографію можливо зробити на телефон десятирічної давності. Тему можливо розвивати нескінченно, якщо не уточнити вхідні дані.

Лена Санна писал(а):

щодо батька, який набирає кредитів:

Цивільний кодекс
Стаття 1231. Спадкування обов'язку відшкодувати майнову шкоду
(збитки) та моральну шкоду, яка була завдана
спадкодавцем

1. До спадкоємця переходить обов'язок відшкодувати майнову шкоду (збитки), яка була завдана спадкодавцем.

2. До спадкоємця переходить обов'язок відшкодування моральної шкоди, завданої спадкодавцем, яке було присуджено судом зі
спадкодавця за його життя.

3. До спадкоємця переходить обов'язок сплатити неустойку (штраф, пеню), яка була присуджена судом кредиторові із
спадкодавця за життя спадкодавця.

4. Майнова та моральна шкода, яка була завдана спадкодавцем, відшкодовується спадкоємцями у межах вартості рухомого чи
нерухомого майна, яке було одержане ними у спадщину
.

5. За позовом спадкоємця суд може зменшити розмір неустойки (штрафу, пені), розмір відшкодування майнової шкоди (збитків) та
моральної шкоди, якщо вони є непомірно великими порівняно з вартістю рухомого чи нерухомого майна, яке було одержане ним у
спадщину.

кредіти ви будете закривати в межах тієї 1/4 квартири яка належить папі, більше ніж коштує 1/4 з Вас не стягнуть. Продати без Вашого відома 1/4 не зможуть, я так розумію частки ваші не виділені в натурі, погасите вартість кімнати банку і будете далі жити. Вибачте якщо не заспокоїв. Спробуйте його вмовити, щоб він її подарував або ще краще віддав за договором довічного утримання.

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 ноя 2013 08:28 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 2 месяца 29 дней
Детки: две жопки вреденки
Медали: 12
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Путешественница (1) Квест. Участник. (1) Умники и умницы (1) Благотворительная ярмарка (3)
Бомба форума (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 399
rumumba, а если родители разведутся?
или не поможет? мы наследники и унаследуем вместе с 1/4 еще и долг?

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 ноя 2013 10:31 
Юрист
Цитата

Якщо вони розлучаться це ніяк не вплине на наявність у батька боргу і на наявність у батька квартири. Я б робив договір довічного утримання або подарував.
Розлучення ніяким чином не вплине на наявність боргу і квартири.

Ответить с цитатой  
Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 7 ]