Site Logo

Текущее время: 21 апр 2025 00:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 2 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Председатель кооператива не датет справку о составе семьи
СообщениеДобавлено: 10 янв 2014 15:52 
Истинная Леди
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 3 месяца 10 дней
Детки: есть
Медали: 1
СуперМама (1)

Очки репутации: 28
Повысить репутациюПонизить репутацию
У меня конфликт с председателем жилищного кооператива. Она мне устроила истерику около подъезда, когда я сказала, что не могу выплатить долг по квартире в размере 870гр, а пока могу погасить только 500. Она стала орать, что я ей заплачу 870, да еще и 1000 сверху, а иначе никаких справок она мне не выпишет. Справка для пособия по доходам до 3х лет мне действительно в этом месяце понадобится. Но вот как ее получить если председатель так настроена?
Куда жаловаться?
Может быть можно у нее эту справку потребовать заказным письмом?
Я бы заключила какой-нибудь договор о реструктуризации долга, но только официальный. Не подскажете есть ли установленная форма такого договора?

Пожаловаться на это сообщение
 Профиль Отправить личное сообщение  
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Председатель кооператива не датет справку о составе семь
СообщениеДобавлено: 24 янв 2014 20:42 
Юрист
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 19 дней

Очки репутации: 68
Повысить репутациюПонизить репутацию
mamaU писал(а):
У меня конфликт с председателем жилищного кооператива.

Добридень!
1. Напишіть їй листа з описом вкладення і повідомленням про вручення.
Прошу відповідно до
МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Н А К А З

22.07.2003 N 204

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
13 серпня 2003 р.
за N 709/8030

Про затвердження форми Декларації про доходи
та майновий стан осіб, які звернулися за
призначенням усіх видів соціальної допомоги,
та довідки про склад сім'ї або зареєстрованих
у житловому приміщенні / будинку осіб

і закону України про звернення громадян,
надати довідку про склад сім'ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб.

Заплатіть 500 грн. і поясніть їй що при відмові почнеться п.2.

2. Напишить їй листа з описом і повідомленням про вручення, згідно якого просите у неї надати їй копії статуту, установчого договору, бухгалтерських документів, копії протоколів загальних зборів за останні три роки. Строк для надання - 30 календарних днів. Надати просите їй - так як ви є членом кооперативу - і у випадку відмови, звернетеся до прокуратури зі скаргою. Цей лист з початку занесіть копію без підпису їй, і поясніть що вона замахається відповіді до прокуратури писати після того як у неї чорнила в принтері закінчаться.

3. І взагалі поясніть, що з членами не дуже добре сваритися. адже прав у членів хоч і небагато, але ж зловживати ними можливо нескінченно, адже у голови обов'язків набагато більше.

Пожаловаться на это сообщение
 Профиль Отправить личное сообщение  
Ответить с цитатой  
Форум закрыт Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 2 ]